Foto: Paula Čurkste/LETA

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Valdis Zariņš kopš 2001. gada ieņem vadošus amatus būvmateriālu ražošanas uzņēmumā "Lode". Viņš ir arī hokeja fans, studē ornitoloģiju un kopā ar ģimeni attīsta putnu būrīšu ražošanas uzņēmumu. Arī atbildes uz "Delfi Bizness" jautājumiem Valdis Zariņš sniedza, esot Papes niedrājā un vērojot putnus.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Kā stāsta "Lodes" valdes loceklis, šobrīd īpaši aktuāla ir jaunu un inovatīvu būvmateriālu izstrāde – tādu, kuru ražošanas procesā tiek taupīti energoresursi un kas arī kopumā ir dabai draudzīgi. Piesaistot zinātniekus un citus gudros prātus, šādi būvmateriāli top arī SIA "Lode" paspārnē. 

No darba brīvajā laikā Valdis Zariņš spēlē hokeju amatieru līmenī un aktīvi seko līdzi NHL jaunumiem. Pēdējos sešus gadus viņš arī studē ornitoloģiju un ir Latvijas Ornitoloģijas biedrības biedrs, kā arī attīsta putnu būrīšu ražošanas uzņēmumu "Simbaro". Valdis ir galvenais idejas autors. Ģimenes uzņēmums ir vienīgais Baltijas valstīs, kas nodarbojas tikai ar putnu būrīšu ražošanu. 

Taču savulaik Valdis Zariņš vēlējās kļūt par aktieri. "Ja man būtu vēlreiz iespēja sākt visu no gala, tad nebūtu klausījis tiem cilvēkiem, kuri teica, ka "aktieri ir nabadzīgi un viņiem vienmēr trūkst naudas"," viņš uzsver. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!