Foto: DELFI

Ingemārs Butkevičs ir lauksaimniecības iekārtu tirdzniecības uzņēmuma "Pro Ceva" īpašnieks un vadītājs, darbgaldu tirgotāja "Meyer Maschinen" īpašnieks un vadītājs, kā arī Rīgā, Mangaļsalā, strādājošā "Tarragon" lidmašīnu ražotāja SIA "Pelegrin" pārdošanas vadītājs, aviošova "Fly in Limbaži" galvenais organizators un pilots.

No darba brīvajā laikā viņu saista ne vien lidošana, bet arī izpletņlēkšana, bokss, hokejs, peldēšana, sporta šaušana un motokross.

Pirms divpadsmit gadiem Ingemārs Butkevičs atgriezās uz dzīvi Latvijā, kā pats saka, ar diviem čemodāniem rokās. Uz Vāciju viņš kopā ar ģimeni bija pārcēlies jau bērnībā.

Sarunā ar "Delfi Bizness" uzņēmējs uzsver, ka tieši pašattīstība un izaicinājumi viņu iedvesmo turpināt neatlaidīgi strādāt gan abos paša uzņēmumos, gan lidmašīnu projektā.

Ik svētdienu piedāvājam nelielu sarunu ar kādu biznesa vides pārstāvi, tādējādi iepazīstinot ar Latvijas uzņēmumu vadītājiem un īpašniekiem.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Darbam cilvēks velta lielu daļu no savas dzīves. Kāpēc strādājat tieši šajā jomā?

Abi manas darbības virzieni ir saistīti ar augstajām tehnoloģijām – roboti zemnieku saimniecībās, "Tarragon" lidmašīnas – gaisā.

Abās jomās ir nepieciešama laba loģiskā domāšana, un visu laiku ir jāmeklē nestandarta risinājumi. Šāda veida izaicinājumi nodarbina prātu un piespiež mācīties.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!