Vislabākā reputācija Latvijā ir kompānijām "Hansabanka", "Laima" un "Lido", liecina laikraksta "Diena" izdevuma "Lietišķā Diena" un "Nords Porter Novelli" veidotais ikgadējais reputācijas tops.
"Hansabanka" šo titulu saņem ceturto gadu pēc kārtas.

Ilgstošs 2.vietas ieguvējs "Latvijas Mobilais telefons" noslīdējis uz 4.vietu. Strauju lēcienu piedzīvojis cits mobilo sakaru operators "Tele2" - no 10. uz 5.vietu. Seko "SEB banka", "Spilva", "Latvijas balzams", "Aldaris" un "Rimi Latvia".

Reputācijas topu ceturto gadu pēc kārtas veido "Diena" un "Nords Porter Novelli". Tas veidojas no iedzīvotāju un uzņēmēju viedokļa par 150 uzņēmumiem - iepriekšējā gada reputācijas topa pirmo 100 vietu ieguvējiem un 50 pēc publicitātes atlasītām kompānijām. Paralēli šogad šos 150 uzņēmumus vērtēja arī eksperti, pēc kuru domām, reputācijas ziņā labākais uzņēmums ir "Grindeks".

Savukārt iedzīvotāju vērtējumā par labāko atzīta "Laima".

Pērn reputācijas topā pirmās desmit vietas ieņēma "Hansabanka", "Latvijas Mobilais telefons", "Lido", "Laima", "Aldaris", "SEB banka", "Latvijas balzams", "Starptautiskā lidosta "Rīga"", "Rimi Latvia" un "Tele2".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!