Foto: Publicitātes attēls

"Draugiem Group" uzņēmums AS "Printful Latvia" noslēdzis darījumu par zemes iegādi Pārdaugavā, lai būvētu plašākas telpas centrālajam birojam Rīgā, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāvis Jānis Palkavnieks.

Iegādātā zemes gabala platība ir 6758 kvadrātmetri. Darījuma summa ir 530 000 eiro.

"Pirms diviem gadiem "Draugiem Group" iegādātā ēka Torņkalnā mums kļuvusi par šauru. Neskatoties uz to, ka pārējie grupas uzņēmumi pārcēlušies uz biroju Krasta ielā, "Printful" strauji augošai komandai nepieciešamas papildu telpas," komentējis uzņēmuma izpilddirektors Dāvis Siksnāns.

Kopš 2017. gada pavasara, kad "Printful" centrālais birojs pārcēlās uz telpām Torņkalnā, uzņēmums pieaudzis par vairāk nekā 200 darbiniekiem. Šobrīd centrālajā birojā ir 180 cilvēku, bet ražotnēs ASV, Meksikā, Latvijā un birojā Barselonā – 420. Uzņēmums prognozē līdzīgu darbinieku skaita pieaugumu arī turpmāk.

Iegādātais zemes gabals atrodas tieši blakus "Printful" birojam Ojāra Vācieša ielā 6B.

Uzņēmums "Printful" dibināts 2013. gadā un nodarbojas ar produktu apdruku un ražošanu e-komercijas veikalu pasūtījumiem, nodrošinot to piegādi. Uzņēmums piedāvā integrāciju ar e-komercijas platformām, automatizējot produktu izveidi un pasūtījumu saņemšanu un izpildi.

"Printful" nodrošina integrāciju ar vairākām pasaulē pazīstamām e-komercijas platformām, piemēram, "Shopify", "eBay", "Amazon", "WooCommerce", "Etsy" un "Weebly". Integrācija notiek ar API pieprasījumu ķēdi.

"Printful" nodrukājis vairāk nekā 11,5 miljonu produktu, savukārt klienti pārdevuši preces vairāk nekā 540 miljonu dolāru (478 miljoni eiro) vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!