Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā gadā saldumu ražotājs SIA "Pure Chocolate" strādāja ar 2,58 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7% mazāk nekā gadu iepriekš, liecina "Lursoft Klientu portfeļa" publiskotā informācija.

Apgrozījuma kritums saistīts ar HoReCa un tūrisma segmenta klientiem, kā arī krities pieprasījums pēc dāvanu segmenta produkcijas. "Pārskata gadā krīzes ietekmes mazināšanai izmantoti dažādi kompensējošie valdības piedāvātie atbalsta mehānismi 550 tūkstošu eiro apmērā," norādījis SIA "Pure Chocolate".

Vienlaikus pagājušajā gadā uzņēmums strādājis ar 72,01 tūkstoša eiro peļņu. Pēc "Lursoft" Multi atskaitē pieejamās informācijas, iepriekš ar peļņu uzņēmums strādājis 2014. gadā. Aizvadītajā gadā SIA "Pure Chocolate" nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājusi 314,19 tūkstošus eiro.

2021. gadā SIA "Pure Chocolate" turpināja gan esošās sadarbības, gan arī uzsāka jaunu sadarbību ar ievērojamiem tirdzniecības partneriem Vācijā, Dānijā, Somijā, Norvēģijā, ASV un Japānā.

Uzņēmums norāda, ka nākotnē tiks investēts zīmola attīstībā un jaunu receptūru izstrādē, lai nostiprinātos kā premium klases inovatīvs zīmols ar starptautisku atpazīstamību. Pateicoties jaunajiem klientiem un darījumiem plānota izaugsme eksporta tirgos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!