Foto: DELFI
Rīgā šī gada 25. – 27. novembrī notiks augstākā līmeņa Ķīnas un Eiropas uzņēmēju forums (Global China Busines Meeting), informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Pasākumu rīko starptautiskā nevalstiskā organizācija "Horasis", kuras priekšsēdētājs Franks Jurgens Rihters pirmdien apsprieda gaidāmo pasākumu ar Rīgas izpilddirektoru Juri Radzeviču.

Tikšanās dalībnieki bija vienisprātis, ka šāda starptautiski nozīmīga konference pievērsīs pasaules valstu biznesa līderu uzmanību Rīgai un tās uzņēmējdarbības vides priekšrocībām, pozicionēs Rīgu kā reģiona konferenču centru, kā arī piedāvās unikālu iespēju uzņēmējiem dibināt kontaktus ar potenciāliem sadarbības partneriem.

Sarunā piedalījās arī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols un LIAA Investīciju projektu departamenta direktore Andra Minkeviča.

Starptautiskais Ķīnas Uzņēmējdarbības forums ir ikgadēja augstākā līmeņa Ķīnas un Eiropas uzņēmēju tikšanās. Iepriekšējie forumi norisinājušies Ženēvā, Frankfurtē, Barselonā, Lisabonā, Luksemburgā un 2011.gadā – Valensijā, kur piedalījās ap 400 augsta līmeņa amatpersonu un uzņēmēju. Forums Rīgā būs astotais šāda veida pasākums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!