Foto: AFP/Scanpix
Aizvadītajā nedēļā gan Rīgā, gan Viļņā nedaudz sarukušas benzīna cenas, bet dīzeļdegvielas cena Baltijā praktiski nav mainījusies, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Viļņā, seko Rīga, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Arī dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām šajā nedēļā ir Viļņā, savukārt lētākā dīzeļdegviela šonedēļ ir Rīgā.

Piektdien Rīgā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,114 eiro litrā, kas ir par 0,9% mazāk nekā pirms nedēļas. Dīzeļdegvielas cena nav mainījusies un bija 1,024 eiro litrā.

Viļņā 95.benzīna cena "Statoil" degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,153 eiro litrā, kas ir par 0,1% mazāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Savukārt dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, pieaugusi par 0,1% un bija 1,047 eiro par litru.

Tallinā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā nemainījās un piektdien bija 1,075 eiro par litru, tāpat dīzeļdegvielas cena Tallinā nemainījās un bija 1,04 eiro par litru.

Autogāzes cena Viļņā auga par 2,3% - līdz 0,493 eiro, bet Rīgā par 4% - līdz 0,519 eiro. Autogāzes cena Tallinā nemainījās un bija 0,519 eiro litrā.

Embedētais kods tālākai izmantošanai:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!