Foto: LETA

Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības LATRAPS nākamais vadītājs būs Roberts Strīpnieks, līdzšinējais AS "Latvijas valsts meži" valdes priekšsēdētājs, informē uzņēmuma pārstāvji.

Izmaiņas Latvijas lielākā lauksaimniecības uzņēmuma LATRAPS valdē notiks no 2021. gada 17. janvāra, jo tā izveidotājs un ilggadējais vadītājs Edgars Ruža pagājušajā nedēļā informēja par savu lēmumu turpmāk strādāt tikai ar stratēģijas un attīstības projektiem.

„Mēs esam izauguši līdz tādam mērogam, kas pieprasa operatīvās vadības un attīstības vadības dalīšanu. Tāpēc esmu ļoti gandarīts, ka operatīvajā vadībā esam piesaistījuši ārkārtīgi spēcīgu un gudru vadītāju, Robertu Strīpnieku, bet stratēģijas un attīstības jomā, pie jau iesāktajiem un jauniem projektiem, darbu turpina Edgars Ruža. Šo abu vadītāju līdz šim paveiktais runā pats par sevi. LATRAPS kļūst vēl stiprāks," saka LATRAPS padomes priekšsēdētājs Valters Bruss.

LATRAPS vairākus gadus tiek atzīts par lielāko Latvijas lauksaimniecības uzņēmumu, jo sasniedz lielāko apgrozījumu gada griezumā, kā arī daudzus gadus ir viens no TOP3 Latvijas privātā kapitāla uzņēmumiem.

"Mums bija ārkārtīgi svarīgi atrast spēcīgu uzņēmuma vadītāju, kura mērogs un vērtības sakristu ar LATRAPS vērtībām un mērķiem, tāpēc ir patiess prieks un gandarījums, ka Roberts Strīpnieks izlēma pievienoties mūsu komandai," uzsver Edgars Ruža, LATRAPS valdes priekšsēdētājs. "Esmu pārliecināts, ka viņa vadībā LATRAPS kļūs par vēl spēcīgāku nacionālo uzņēmumu pasaules mērogā."


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!