Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Rotaļlietu tirgotājs SIA "Anvol" (darbojas ar zīmolu "XS Rotaļlietas") 2022. gadu aizvadījis veiksmīgāk nekā 2021. gadu, par ko liecina arī uzņēmuma finanšu rezultāti, informē "Lursoft Klientu portfelis".

"Lursoft" dati rāda, ka līdz ar Covid-19 pandēmiju tirgotāja apgrozījums ievērojami saruka, 2021. gadā tam samazinoties līdz 5,99 miljoniem eiro (-19,91%, salīdzinot ar 2020.gadu), savukārt pagājušais gads nesis pieaugumu. SIA "Anvol" 2022. gadā apgrozījis 8,97 miljonus eiro, kas ir par teju 50% vairāk nekā gadu iepriekš. Balstoties uz "Lursoft Multi" atskaites datiem, aizvadītā gada apgrozījuma rezultāts bijis augstākais visā SIA "Anvol" darbības vēsturē. Pagājušajā gadā arī sasniegta SIA "Anvol" darbības vēsturē lielākā peļņa, kas bijusi teju divas reizes lielāka nekā gadu iepriekš. Tirgotāja peļņa palielinājusies līdz 612,97 tūkstošiem eiro pēc nodokļu nomaksas.

Šogad SIA "Anvol" paredzējis palielināt apgrozījumu, paplašinot esošās tirdzniecības vietas un turpinot paplašināt preču sortimentu.

SIA "Anvol" savu darbību uzsāka 1997. gadā. Šobrīd uzņēmumam reģistrētas 10 aktīvas struktūrvienības, kurās pērn kopumā nodarbināti 76 darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!