Foto: Publicitātes foto
Sauso būvniecības maisījumu ražotāja AS "Sakret Holdings" valdi un finanšu direktora amatu atstājis Ansis Ziedonis, un viņa vietā par finanšu direktori iecelta līdzšinējā uzņēmumu grupas galvenā ekonomiste Laura Miķelsone, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga".

Ziedonis turpinās darbu uzņēmumu grupas ietvaros stratēģiskās attīstības jautājumos.

Miķelsone ir pieredzējusi ekonomiste, kura "Sakret" uzņēmumu grupā strādā kopš 2007. gada un no 2013. gada ir "Sakret Holdings" galvenā ekonomiste. Viņa ir ieguvusi ekonomista kvalifikāciju Banku augstskolā, bet profesionālās zināšanas pilnveidojusi "PwC's Academy".

Darbu "Sakret Holdings" valdē turpinās līdzšinējie valdes locekļi Māris Ķelpis un Juris Grīnvalds. Savukārt Ziedonis turpinās darbu "Sakret Holdings" meitas uzņēmumu SIA "Sakret", kā arī Lietuvas "Sakret LT" un Igaunijas "Sakret" valdēs.

"Sakret Holdings" ar četrām rūpnīcām ir lielākais sauso būvniecības materiālu ražotājs Baltijā. "Sakret Holdings" sastāvā ietilpst sauso un lietošanai gatavo būvmaisījumu ražošanas uzņēmumi Lietuvā, Latvijā un Igaunijā.

"Sakret Holdinga" patiesais labuma guvējs, pēc "Firmas.lv" datiem, ir Māris Ķelpis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!