Foto: LETA

Šķēļu ģimenei piederošais SIA “Uzņēmumu vadība un konsultācijas” 2021. gadā kāpinājis apgrozījumu līdz 1,23 miljoniem eiro, bet peļņu – līdz 196,03 tūkstošiem eiro, informē “Lursoft Klientu portfelis”.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA "Uzņēmumu vadība un konsultācijas" norādījis, ka 2022. gadā paredzēts turpināt un attīstīt darbību konsultāciju biznesa jomā, kā arī strādāt pie jaunu klientu piesaistīšanas.

"Lursoft" pieejamā informācija liecina, ka SIA "Uzņēmumu vadība un konsultācijas" nepieder kapitāldaļas citos uzņēmumos.

SIA "Uzņēmumu vadība un konsultācijas" reģistrēts 1997. gadā, tā reģistrēto un apmaksāto pamatkapitālu veido 222,22 tūkstoši eiro.

Uzņēmuma dalībnieki ir Andris Šķēle (40%), Madara Šķēle-Dupate (30%) un Anete Šķēle-Pētersone (30%), savukārt valdes locekļa amatu jau kopš 2016. gada oktobra beigām ieņem Kaspars Tinkuss.

"Lursoft Klientu portfelis" norāda, ka kopš aizvadītā gada marta ar Ģenerālprokuratūras Krimināltiesiskā departamenta Sevišķi svarīgu lietu izmeklēšanas nodaļas lēmumu par aresta uzlikšanu mantai, piemērots arests Andra Šķēles piederošajām SIA "Uzņēmumu vadība un konsultācijas" kapitāldaļām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!