Foto: Publicitātes foto

Pieaugot aviopakalpojumu pieprasījumam gan Eiropas, gan transatlantiskajā tirgū, aviokompānija "SmartLynx Airlines" parakstījusi līgumu ar "SMBC Aviation Capital" par divu "Boeing 737 Max 8" gaisa kuģu nomu, informē uzņēmums.

Pirmie divi "737 Max 8" sērijas gaisa kuģi pasažieru pārvadājumiem nonāks "SmartLynx" flotē aprīlī, un to plānots papildināt arī turpmāk. Šī gada sākumā aviokompānija pārvalda 35 gaisa kuģus, bet līdz ar vasaras sezonu flote tiks dubultota, norāda lidsabiedrība.

"Mēs apsvērām flotes modernizēšanu vēl pirms pandēmijas, tāpēc, pamanot augošo pieprasījumu čarteru tirgū, nolēmām ka ir īstais laiks paplašināt floti un līdz ar to piedāvāto pakalpojumu klāstu. Bija skaidrs, ka "Boeing 737 Max 8" lidmašīnas būs īstā izvēle," norāda "SmartLynx Airlines" izpilddirektors Žigmants Surints (Zygimantas Surintas). "Jaunās lidmašīnas ir energoefektīvas, tās ļaus mums apgūt jaunus tirgus."

Lai nodrošinātu sekmīgas piegādes, "SmartLynx" sadarbojas ar "Boeing", kas atbalstīs aviokompāniju visā jauno lidmašīnu ieviešanas procesā.

""SmartLynx Airlines" ir izvēlējies "737 Max" sēriju, lai diversificētu un palielinātu čārterlidojumu floti. Šīs sērijas lidmašīnas palīdzēs samazināt izmaksas uz degvielas patēriņa efektivitātes rēķina, kā arī pazemināt trokšņa un CO2 emisijas," teic "Boeing" komerctirdzniecības un mārketinga viceprezidents Eiropā, Izraēlā un Turcijā Rikardo Kavero (Ricardo Cavero).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!