Foto: Publicitātes foto
Sūtījumu pārvadātājs "DPD Latvija" atsācis klientiem piedāvāt aviopiegādes pakalpojumus, izmantojot pakalpojumu "DPD Air Express", aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

"Eksporta sūtījumu apmērs no Latvijas aizvadītajos gados ir kāpis katru gadu, un pērn sūtījumu skaits uz ārvalstīm divkāršojās, salīdzinot ar gadu iepriekš. Redzam, ka paku nosūtītāju vidū ienāk arvien jauni vidējie un mazie uzņēmumi, un līdz ar e-komercijas straujo attīstību uzņēmēji atklāj aizvien jaunus eksporta tirgus. Attiecīgi pieaug mūsu klientu interese par sūtījumu iespējām gan uz attālākiem galamērķiem Eiropā, gan visā pasaulē," atzīmēja "DPD Latvija" valdes priekšsēdētājs Jānis Grants.

Kompānijā informēja, ka "DPD Air Express" sniedz iespēju nosūtīt pakas svarā līdz 31,5 kilogramiem, savukārt maksimālais paku skaits vienā sūtījumā ir 10, kopējam sūtījuma svaram nepārsniedzot 70 kilogramus. Sūtījumu piegāde gala saņēmējiem Eiropā atkarībā no mērķa valsts būs iespējama nākamajā darba dienā, bet citur pasaulē - dažu dienu laikā.

"DPD Latvija" pirmo reizi aviopiegāžu pakalpojumu ieviesa 2017.gada vasarā, taču pakalpojuma īstenošana uz laiku tika apturēta, lai pārveidotu infrastruktūru un pielāgotu to augstākajām kvalitātes prasībām.

"DPD Latvija" reģistrēta 1998. gadā, un tās pamatkapitāls ir 266 136 eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2017. gadā bija 15,606 miljoni eiro, bet peļņa 1,341 miljons eiro. "DPD Latvija" pieder Francijā reģistrētam uzņēmumam "Geopost"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!