Foto: Publicitātes foto

Mobilo sakaru operators "Tele2" šogad cer uz izaugsmi korporatīvajā segmentā, atzina "Tele2" valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs

Vērtējot 2020. gadu, viņš stāstīja, ka pasaules tendences nozarē liecina par to, ka, attīstoties mobilajām tehnoloģijām, mobilo sakaru operatori meklē arvien jaunas biznesa jomas, kurās izpausties un izmantot tos resursus, kas ir viņu rīcībā.

"Daudzi runā par "neorganisku izaugsmi". Latvijā situācija ir līdzīga un arī šeit operatori domā par dažādiem biznesa attīstības scenārijiem. Tas noteikti būs viens no galvenajiem izaicinājumiem mobilo sakaru operatoriem - atrast veiksmīgāko attīstības virzienu," klāstīja "Tele2" vadītājs.

Kā vienu no šādiem virzieniem Vancovičs minēja "Tele2" pērn sākto ieiešanu apdrošināšanas sektorā, piedāvājot klientiem KASKO apdrošināšanu.

Vienlaikus "Tele2" ir apņēmības pilns 2020. gadā noturēt tirgus pozīcijas privātpersonu segmentā un nodrošinot ātrāko mobilo internetu Latvijā.

"Mums ir ambīcijas turpināt izaugsmi korporatīvajā segmentā, kas ir visai sarežģīta tirgus niša. Tāpat jau šobrīd strādājam pie dažādiem jauniem produktiem un risinājumiem, kas šogad būs pieejami mūsu klientiem," stāstīja Vancovičs.

"Tele2" 2018. gadā strādāja ar 131,432 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,6% vairāk nekā 2017. gadā, bet kompānijas peļņa 2018. gadā pieauga par 6,6% un bija 30,904 miljoni eiro.

"Tele2" reģistrēta 1995. gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 3,486 miljoni eiro. "Tele2" vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas "Tele2 Sverige Aktiebolag".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!