Foto: Shutterstock
Tūrisma operators "Latvia Tours" pērn strādāja ar 20,758 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,1% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa palielinājās par 36,6% un bija 301 640 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Latvia Tours" finanšu pārskatā norādīts, ka ieņēmumi no izejošā tūrisma pērn bija 17,667 miljoni eiro, ienākošā tūrisma - 1,804 miljoni eiro, konferenču rīkošanas - 1,221 miljonu eiro, bet no citiem ieņēmumiem "Latvia Tours" guva 66 244 eiro.

Vadības ziņojumā norādīts, ka pērn tūrisma operators attīstīja uzņēmuma darbību, kā arī palielināja darbinieku algas, tādējādi palielinot personāla izmaksas.

Nākotnē "Latvia Tours" vadība plāno turpināt darbu pie korporatīvo klientu apkalpošanas segmenta attīstības. Tāpat "Latvia Tours" plāno attīstīt atpūtas sektoru un atvērt jaunu Atpūtas ceļojumu tirdzniecības vietu centrā "Akropole".

Nākotnes plānos paredzēts arī turpināt darbu pie konferenču un pasākumu organizēšanas, piedāvājot savus pakalpojumus Latvijā un ārzemēs. "Latvia Tours" ienākošā tūrisma nodaļa turpinās strādāt esošajos mērķa tirgos, kā arī attīstīs kruīzu apkalpošanu. Vienlaikus kompānija apgūs jaunus tirgus, pilnveidos produktu grozu un kvalitāti.

Kā sacīts vadības ziņojumā, "Latvia Tours" vadība plāno turpināt sadarbību ar nozares asociācijām, kā arī izveidot un ieviest jaunus tehnoloģiju risinājumus klientu apkalpošanas kvalitātes un ātruma uzlabošanai.

2017.gadā "Latvia Tours" apgrozījums bija 20,123 miljoni eiro, kas ir par 14,5% vairāk nekā 2016.gadā, bet peļņa pieauga par 45,2% un sasniedza 220 762 eiro.

Kompānija reģistrēta 1992.gada martā, un tās pamatkapitāls ir 113 820 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas pilsonis Deivids Džeims Variers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!