Foto: Pexels.com, Pixabay

"TV3 Group" piektdien paziņoja par radio stacijas "Top radio" iegādi Latvijā, tādējādi paplašinot krievvalodīgo auditoriju grupas portfelī, kā arī nostiprinot kopējās pozīcijas tirgū, ziņo uzņēmuma pārstāve Alise Mališko.

"TV3 Group" paplašina radio klausītāju auditoriju grupas ietvaros, kur līdztekus radio stacijai "Star FM", tiek pievienota krievu valodā translējošā radio stacija "Top radio", kas, kā uzskata pircējs, savas pastāvēšanas laikā ir pārliecinoši iekarojusi auditorijas uzticību un ir tirgus līderis savā mērķa grupā.

"TV3 Group" reklāmdevējiem nodrošina stabilu auditoriju to mērķa grupās, tāpēc esam gandarīti, ka līdz ar radio portfeļa paplašināšanu, reklāmdevējiem varēsim piedāvāt sasniegt ne vien latviski runājošo radio klausītājus, bet arī krievvalodīgo klausītāju auditoriju Latvijas teritorijā. Vietēji ražotais audio saturs ir nākotne, tādēļ esam droši, ka radio staciju "StarFM" un "Top Radio" tandēms kļūs par spēcīgu instrumentu reklāmdevējiem, piedāvājot daudzveidīgus radošos un lokāli veidotos reklāmas kampaņu risinājumus produktiem, kuru mērķis ir sasniegt auditoriju ar radio starpniecību," dalās mediju grupas "TV3 Group" vadītājs Latvijā Mindaugas Rakauskas.

Radio staciju "Top radio" un "Star FM" kopējā nedēļā sasniedzamā auditorija (mērķa grupā 16 - 74) aptvers 465 tūkst. klausītājus jeb 30,2%, tādējādi "TV3 Group" radio klausītāju auditorija nedēļā palielinās par 163 tūkstošiem jeb 11%, dubultojot klausīšanās laika daļu no 4,9% uz 9,7%.*

"Mēs esam priecīgi un pagodināti uzņemt mūsu mediju ģimenē "Top radio", kas būtiski papildinās "TV3 Group" mediju portfeli. Grupas ietvaros "Top radio" saglabās savu līdzšinējo darbības formātu, attīstot tā saturu, izmantojot multiplatformu sniegtās iespējas un veidojot sadarbību ar citiem grupas produktiem. Savukārt mūsu sadarbības partneriem tā būs iespēja uzrunāt vēl plašāku auditoriju," komentē "TV3 Group" radio direktore Brita Barone.

"TV3 Group" ietilpst "Bite Group" sastāvā un pieder globālam aktīvu pārvaldīšanas uzņēmumam "Providence Equity Partners". Latvijā "TV3 Group" apvieno TV kanālus "TV3", "TV6", "3+", "TV3 Life", "TV3 Mini", radio stacijas "Star FM" un "Top radio", bezmaksas video satura platformu "TV3 Play", ziņu un izklaides portālu "Skaties.lv", kā arī nākamās paaudzes televīziju "Go3".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!