Foto: LETA

Mēbeļu ražotāja SIA "Dižozols Plus" apgrozījums 2021. gadā palielinājies par 18,94%, sasniedzot 9 miljonus eiro, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis. Finanšu gadu uzņēmums noslēdza ar 704,84 tūkstošu eiro peļņu.

Pagājušajā gadā SIA "Dižozols Plus" turpināja fokusēties uz attīstību. "Uzņēmumam izdevās realizēt vairākus investīciju projektus, kā arī uzlabot uzņēmuma naudas plūsmu. Tika palielināts savas izejvielu noliktavas apjoms, lai, nepalielinot pasūtījumu izpildes termiņus klientiem, spētu noreaģēt piegāžu termiņu palielinājumam," teikts SIA "Dižozols Plus" vadības ziņojumā. Tajā arī norādīts, ka 2021. gada pirmajā pusgadā uzņēmums strādāja ar stabilu apgrozījumu, taču gada otrajā pusē, palielinoties klientu pasūtījumu apjomam, bija vērojams apgrozījuma pieaugums, kas kopumā ļāva gadu noslēgt ar apgrozījuma pieaugumu un bez būtiskām apgrozījuma svārstībām pa mēnešiem.

Pērn SIA "Dižozols Plus" turpināja iepriekšējās pārmaiņas: ražošanas un administrācijas efektivitātes paaugstināšanu un modernizāciju, kā arī attīstības nodaļas stiprināšanu. Aizvadītajā gadā uzņēmums investējis instrumentos, jaunās ražošanas iekārtās un darbavietās, kas uzlabo darba efektivitāti un kopējo darba kvalitāti.

Šogad SIA "Dižozols Plus" plāno turpināt iesāktos investīciju projektus, lai uzlabotu ražošanas efektivitāti un kopējos darbinieku darba apstākļus. Tāpat uzņēmums ir uzsācis ilgtspējīgas elektroenerģijas ieguves risinājumu izpēti, lai savā teritorijā varētu izvietot saules paneļus, kurus izmantot ražošanai nepieciešanās elektroenerģijas ieguvei.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Ģirtam Plakanam un Gatim Rudzītim piederošais SIA "Dižozols Plus" 2021.gadā ar darba vietām nodrošināja 156 strādājošos. Valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās uzņēmums pagājušajā gadā samaksājis 916,08 tūkstošus eiro, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 484,64 tūkstošus eiro.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!