Foto: Publicitātes foto

Meža nozares uzņēmums SIA "Dizozols" (pazīstams kā uzņēmums "Dižozols") 2021. gadu noslēdzis ar lielāko apgrozījumu vēsturē 73 miljoniem eiro (2020. gadā 37,4 miljoni eiro) un rekordlielu peļņu 3 miljoniem eiro, informē uzņēmuma pārstāvji.

SIA "Dizozols" nodrošina pakalpojumus meža apsaimniekošanā, kā arī zāģmateriālu, apaļkoka un šķeldas tirdzniecību Latvijas un starptautiskajā tirgū.

"2021. gads mums ir bijis straujas izaugsmes un izaicinājumu gads. Sasniegt šādus rādītājus izdevies pateicoties neatlaidīgam komandas darbam, jaunu pakalpojumu virzienu attīstīšanai, kā arī jaunu produktu radīšanai. Esam palielinājuši apjomu līdz 810 000 m3 koksnes, gadu noslēdzot ar vairāk kā 1000 klientiem, kuri novērtē mūsu sadarbību. Esam sasnieguši "Dizozols" izvirzītos mērķus zāģmateriālu un šķeldas tirdzniecībā Latvijā un starptautiskajā tirgū, mūsu produkciju piegādājot uz vairāk nekā 15 Eiropas un pasaules valstīm. Mēs sadarbojamies ar tādiem pasaules mēroga uzņēmumiem kā "Stora Enso", Graanul Invest", "UPM" un citi," norāda uzņēmuma valdes loceklis Rihards Veide.

"Uzņēmums ik gadu piesaista investīcijas, kas ļauj sasniegt uzstādītos mērķus. Bankas "Luminor" piešķirtie 4,5 miljoni eiro apgrozāmo līdzekļu palielināšanas programmā ir ļāvuši progresēt un pilnveidot uzņēmuma darbību, līdzekļus ieguldot modernu IT risinājumu un biznesa inovāciju izstrādē. Tas palīdz darboties efektīvāk un piedāvā mūsu partneriem izdevīgākus sadarbības nosacījumus. 2021. gadā tika īstenots viens no lielākajiem pūļa finansējuma investīciju piesaistes projektiem Baltijā, kā rezultātā vairāk kā 3500 investori saņēma 3,46 milj. eiro investīciju, radot 690 000 eiro lielu peļņu. Mēs esam piesaistījuši ievērojamas investīcijas un sagatavojuši nopietnu attīstības plānu, lai dubultotu un trīskāršotu mūsu tirdzniecības apjomus," skaidro kompānijas valdes priekšsēdētājs Juris Andžejevskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!