Akmens masas vannu, izlietņu un dušas paliktņu, kā arī SilkStone un Akrila produkcijas ražotājs SIA "Paa" norāda, ka pērn, neskatoties uz Covid-19 pandēmiju, uzņēmums sasniedzis ļoti labus rezultātus, informē "Lursoft Klientu portfelis".

"Lursoft" pieejamais gada pārskats rāda, ka SIA "Paa" apgrozījums pagājušajā gadā palielinājies līdz 4,85 miljoniem eiro, kas gada laikā ir pieaugums par 10,26%. Pērn palielinājusies arī uzņēmuma peļņa, kas pakāpusies līdz 416,72 tūkstošiem eiro.

"Pārdošanas apjomu pieaugums 2020.gadā bija vērojams visos tirgos – gan Latvijā, gan Eiropas tirgos. Latvijā uzņēmuma pārdošanas apjomi auguši par 17%. 2020.gadā pieaudzis apgrozījums "Paa" zīmola precēm, kā arī stabilizējās sadarbība ar industriālajiem klientiem," teikts SIA "Paa" vadības ziņojumā.

Salīdzinājumā ar 2019.gadu, SIA "Paa" ražošanas apjomi ir pieauguši visās ražošanas līnijās akmens masas un SilkStone produktiem, taču nokritušies akrila vannu pārdošanas un ražošanas apjomi.

Pagājušajā gadā SIA "Paa" bija darba devējs 95 darbiniekiem. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā Pēterim Treicim piederošais uzņēmums aizvadītajā gadā samaksājis 750,37 tūkstošus eiro.

Turpmāk SIA "Paa" plāno nodrošināt vienmērīgu un pieaugošu pasūtījumu plūsmu, attīstīt stabilāku eksporta tirgus gāzi, strādājot ar klientiem Baltijā, Eiropā un Skandināvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!