Foto: Publicitātes foto

Ungārijas zemo izmaksu lidsabiedrība "Wizz Air" izvēlējusies 20 jaunus salona apkalpes darbiniekus bāzei starptautiskajā lidostā "Rīga", informēja uzņēmuma pārstāvis Daniels de Karvalo.

Kopumā uz vakantajām vietām bija pieteikušies 70 pretendenti, un, kā atzīst lidsabiedrībā, lielākā daļa pārsteigusi ar augsta līmeņa angļu valodas zināšanām. Pretendentiem bija jāizpilda komandas darba uzdevumi, jāpiedalās lomu spēlēs, kā arī jāapliecina sevi klasiskajā darba intervijā.

Rezultātā lidsabiedrības pārstāvji izvēlējušies labākos 20 kandidātus darbam Rīgas bāzē, kuru plānots atvērt 19.jūnijā.

Kā ziņots, "Wizz Air" solījis, ka jaunajiem darbiniekiem nodrošinās pilnas slodzes beztermiņa līgumu un daudz karjeras attīstības iespēju, lai viena līdz divu gadu laikā viņi kļūtu par vecākajiem speciālistiem un instruktoriem. Tālākā nākotnē viņiem būšot iespēja arī pārcelties darbā uz citu bāzi jebkurā Centrāleiropas vai Austrumeiropas valstī.

"Wizz Air" 19.jūnijā atklās Rīgas bāzi ar vienu jaunu "Airbus A320" lidmašīnu un vienlaikus sāks lidojumus četros jaunos maršrutos.

Jaunie maršruti būs no Rīgas uz Barselonu, Donkasteru Šēfildu, Dortmundi un Parīzi (Bovē), kā arī "Wizz Air" palielinās reisu biežumu uz Londonu (Lutonu) un Oslo (Torpu). Cenas būs, sākot no 19,99 eiro.

"Wizz Air" no Latvijas galvaspilsētas piedāvās kopumā 25 lidojumus nedēļā astoņos maršrutos, kas veidos 85% apjoma pieaugumu gadā.

"Wizz Air" patlaban no Rīgas lido uz Londonu (Lutonu), Eindhovenu, Olso un Bergenu.

"Wizz Air" ir viena no lielākajām zemo izmaksu lidsabiedrībām Centrāleiropā un Austrumeiropā. Tā pārvalda 17 bāzēs izvietotu 46 lidmašīnu "Airbus A320" gaisa floti un piedāvā vairāk nekā 300 lidojumu maršrutu, savienojot 96 galamērķus 35 valstīs. "Wizz Air" pērn pārvadāja 13,5 miljonus pasažieru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!