Foto: Publicitātes attēli

Pārdaugavas debesskrāpī "Z-Towers" ēkas 19. stāvā pirmo reizi pēc nodošanas ekspluatācijā pārdošanā pieejami astoņi ekskluzīvi, dažādu platību dzīvokļi, informē uzņēmuma pārstāvji.

Līdz šim augstceltnē tika piedāvātas tikai dzīvokļu īres iespējas, taču nu interesenti var iegādāties dzīvokli multifunkcionālajā celtnē, tostarp arī, norēķinoties ar "Bitcoin".

Pašlaik tiek piedāvāti studio tipa, vienas guļamistabas un divu guļamistabu dzīvokļi ar kopējo platību no 36,4 kvadrātmetriem līdz pat 105,4 kvadrātmetriem. Katra dzīvokļa griestu augstums ir vismaz 3 metri.

Visi astoņi dzīvokļi ir ar pelēko apdari.

"Ēkas iemītniekiem tiek piedāvātas individuāli pielāgotas iespējas un papildus pakalpojumi: "room service" apkalpošana, iekļaujot gan dzīvokļa uzkopšanu un ķīmisko tīrīšanu, gan maltītes ar iespēju gatavot kopā ar šefpavāru dzīvoklī vai restorānā, vīna pasūtīšanu no restorāna. Fitnesa centra, biroja telpu, pasākumu norises vietu un parka pieejamība, kā arī plaša četru stāvu pazemes stāvvieta ar elektroauto uzlādes iespējām," uzsver "Z-Towers" komercdirektors Aigars Gerhards

Pirmo reizi Latvijā tiks piedāvāta iespēja iegādāties dzīvokļus arī par "Bitcoin", cenu aprēķinot pēc aktuālā maiņas kursa. "Kaut arī redzam, ka pirmo darījumu noslēgšana, norēķinoties ar kriptovalūtu, mums varētu būt samērā izaicinoša, esam tam gatavi, lai kļūtu vēl elastīgāki un sniegtu iespēju iegādāties ekskluzīvus dzīvokļus arī šīs valūtas turētājiem - pasaule mainās, un mēs maināmies tai līdzi. No klienta puses iegādes process ar "Bitcoin" būs ļoti līdzīgam tam, kā tas ir īpašuma iegādes gadījumā, izmantojot vietējo valūtu," uzsver Gerhards.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!