Foto: Publicitātes foto

Šobrīd viedpulksteņi jau ir organiski iekļāvušies mūsu ikdienā, kā viens no aktuālākajiem gadžetiem, kas var būtiski atvieglot ikdienu un arī palīdzēt rūpēs par veselību. Vienlaikus īstā pulksteņa izvēle ir visai sarežģīta, jo nereti katrai funkcijai ir sava ierīce – no vienkāršām aprocēm soļu skaitīšanai un telefona paziņojumu aplūkošanai līdz pat superizturīgiem sporta viedpulksteņiem. Turklāt pamatīgi atšķiras ne tikai to funkcijas, bet arī izmantotie materiāli un dizains, bet mēs parasti vēlamies vienu ierīci, kas kļūs par mūsu sabiedroto visās ikdiena gaitās. Tāpēc patīkams jaunums ir nupat prezentētais "Huawei GT 2 Pro" viedpulkstenis, kas apvieno elegantu dizainu ar inovatīvām funkcijām, kuras noderēs pat profesionāliem atlētiem.

Jau pirmo reizi paņemot rokā "Huawei GT 2 Pro" viedpulksteni saproti, ka tas sevī ietver augstāko kvalitāti – gan materiālos, gan tehnoloģiskajās iespējās. Tā dizains ir ieturēti elegants un gaumīgs, tomēr atstāj pārliecinošu iespaidu, ka titāna korpuss un pret skrāpējumiem noturīgais safīra stikls neliks bīties par viedpulksteņa drošību. Turklāt milzīgais ekrāns, kas aizņem visu pulksteņa virsmu, piešķir mūsdienīgu sajūtu un ir arī ērts risinājums, lai pilnvērtīgi izmantotu visas pulksteņa funkcijas. Turklāt ar vairāk nekā 200 dažādiem pulksteņa ciparnīcas dizainiem vari iegūt pilnīgi jauna pulksteņa sajūtu gandrīz katru dienu. Tādējādi "Huawei Watch GT 2 Pro" ir pilnībā gatavs kļūt par tavu personīgo asistentu un treneri ne tikai sportojot, bet arī tiekoties ar draugiem, baudot atpūtu vai dodieties uz biznesa vakariņām.

Gudrs partneris aktīvai ikdienai

"Huawei Watch GT 2 Pro" gan nav tikai viedtālruņa aksesuārs, tas ir arī pilnvērtīgs sporta viedpulkstenis. Novatoriskas tehnoloģijas sirds ritma un citu svarīgāko veselības parametru uzraudzībai, navigācija un plašs funkciju klāsts nodrošina gan efektīvu treniņu procesu, gan arī būs noderīgs palīgs, dodoties pie dabas. Barometrs un altimetrs kopā ar laikapstākļu prognožu funkciju palīdzēs būt gatavam ikvienai situācijai dabā. Savukārt navigācijas funkcija "GPS Route Back" palīdz jums vienkārši orientēties un plānot maršrutu gan pārgājienos dabā, gan vienkārši iepazīstot kādu jaunu ceļojumu galamērķi.

"Huawei Watch GT 2 Pro" ir gatavs būt kopā ar tevi ikvienā vietā un laikā, atbalstot tavas aktivitātes, bet vienlaikus neprasot liekas rūpes. Ūdens izturība līdz 50 metru dziļumam un līdz divām nedēļām ilgs darbības laiks no vienas uzlādes ir spēcīgs apliecinājums šim solījumam. Turklāt pat piecu minūšu ilga uzlāde sniegs līdz pat 10 stundām ilgu darbību, un pulkstenis atbalsta reversās uzlādes iespēju, lai to varētu lādēt arī no tālruņa.

Nopietnākiem sportiskajiem izaicinājumiem un arī detalizētai savas veselības novērtēšanai noderēs šobrīd modernākās veselības datu apstrādes funkcijas kopā ar uzlaboto "Huawei TruSeen 4.0+" tehnoloģiju, kas nodrošina precīzākus sirdsdarbības mērījumus. "Huawei Watch GT 2 Pro" piedāvā vairāk nekā 100 treniņu režīmu un dažādus fitnesa mērījumus, lai detalizēti sekotu savam sniegumam. Jaunievedums ir slēpošanas, distanču slēpošanas, snovborda un golfa režīmi. Turklāt "Huawei Watch GT 2 Pro" treniņu režīmi piedāvā plašas iespējas tos pielāgot savam treniņu stilam: uzstādi skaņas brīdinājumus, ja pārsniedz sirdsritmu vai ātrumu, izmanto balss norādījumu par distanci un tempu, kā arī pieskaņo treniņu slodzi savam "VO2max" rādītājam, kas izseko kopējo ķermeņa izturību treniņu laikā.

Vispārējā veselības stāvokļa uzraudzība ir būtiska ikvienam, kurš cenšas rūpēties par veselīgāku dzīvesveidu, ne tikai aktīviem sportistiem. "Watch GT 2 Pro" šo procesu padara maksimāli vienkāršu, nezaudējot datu precizitāti. Pulkstenī iestrādāta unikāla "Huawei TruSeen 4.0" sirdsdarbības mērījumu tehnoloģija, kas izmanto vairāku sensoru tīklu un mākslīgā intelekta algoritmu nepārtrauktai un precīzākai sirdsdarbības uzraudzībai un asins skābekļa līmeņa mērījumiem, kā arī stresa un miega stāvokļa noteikšanai. Turklāt saņemsiet arī brīdinājumu, ja kāds no rādītājiem uzrādīs kritiskas izmaiņas.

Viss ģeniālais ir vienkāršs!

Lai cik gudra būtu ierīce, ikdienā visaktīvāk izmantojam tieši vienkāršākās funkcijas. Tā šajā gadījumā ir viedpulksteņa galvenā pievienotā vērtība jeb sadarbība ar viedtālruni. Jau no pirmā brīža, kad "Huawei Watch GT 2 Pro" savieno ar savu viedtālruni, tas organiski kļūst par tavas digitālās dzīves kontrolcentru. Vari ērti saņemt paziņojumus un zvanus, kontrolēt tālruņa kameru, lai uzņemtu kādu mākslinieciski sarežģītāku selfiju, kā arī klausīties mūziku. Tas viss – bez nepieciešamības pastāvīgi turēt rokā tālruni. Turklāt, ja arī telefons ir nozaudēts, "Huawei Watch GT 2 Pro" palīdzēs to atrast.

Mazāk stresa un veselīgs miegs

Aktīva ikdiena nereti nozīmē arī nepārtrauktu skrējienu notikumu virpulī, kas bieži vien rezultējas satraukumā un stresā. Tas rada papildu slodzi uz ķermeni un emocionālo stāvokli, kas kopumā nenāk par labu veselībai, traucējot arī naktsmieru. Tāpēc "Huawei Watch GT 2 Pro" izmanto "Huawei TruRelax" tehnoloģiju, kas nepārtraukti uzrauga asinsspiedienu un arī citus veselības parametrus, lai piedāvātu pielāgotus elpošanas vingrinājumus un brīdinātu, kad ir laiks atvilkt elpu un mazināt stresu.

Kvalitatīvam miegam jaunajā "Huawei" pulkstenī ir iestrādāta "TruSleep 2.0" tehnoloģija. Tas ļauj pulkstenim izsekot dažādām miega fāzēm, noteikt populārākos miega traucējumus un izteikt individuālus ierosinājumus labākai atpūtai.

Jaunais "Huawei Watch GT 2 Pro" pārliecinoši apvieno jaunāko tehnoloģiju iespējas ar ekskluzīvu dizainu, padarot rokaspulksteni par katra individuālās digitālās dzīves centru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!