Aegis Grupa ("Aegis"), mārketinga komunikāciju un tirgus pētījumu grupa, šodien paziņo, ka tā ir iegādājusies Creative Media Services UAB ("CMS"), pilna servisa mediju aģentūru Lietuvā. Uz 2010. Gada decembri CMS bruto aktīvi bija 1,1 miljoni EUR.

Dibināta 1998. gadā, CMS ir spēcīga, neatkarīga Lietuvas mediju aģentūra, kura kopš darbības uzsākšanas ir strauji attīstījusies. CMS ir viens no vadošajiem spēlētājiem Lietuvas tirgū. Tā specializējas visās mediju plānošanas, pirkšanas un pētniecības jomās. Pēc tās iegādes, CMS kļūs par daļu no Vizeum tīkla Baltijas Valstīs.

Simon Francis, Aegis Media grupas izpilddirektors: "Aegis Media ir gandarīta par CMS iegūšanu. Kā vadošā dalībnieka Lietuvas tirgū, ar teicamu reputāciju mediju jomā, CMS iegāde nodrošina Aegis Media stabilu ieguldījumu, paplašinot mūsu zināšanas un stiprinot attiecības ar vietējiem klientiem. Iegāde ļauj mums piedāvāt pilnu Vizeum pakalpojumu klāstu Baltijas līmenī."

Margus Sameli, Aegis Media grupas izpilddirektors Baltijā: "CMS lieliski iederas mūsu stratēģijā un atbilst mūsu augstās kvalitātes standartiem attiecībā uz kompetencēm un resursiem. Lietuva, kā lielākais mediju tirgus Baltijas valstīs, ir bijusi mūsu prioritāte gadiem ilgi. CMS nostiprina savas pozīcijas Lietuvā un tam būs pozitīva ietekme uz mūsu biznesu un pakalpojumiem, kurus mēs varam piedāvāt saviem klientiem."

Saulius Sukaitis, CMS izpilddirektors: "Mēs apvienojam mūsu vietējās zināšanas, uzkrātas esot lielākajai neatkarīgajai mediju aģentūrai Lietuvā, ar Aegis milzīgo Baltijas un globālo pieredzi, kas ir apkopota Aegis Grupā un tieši  Vizeum tīklā. Apvienotais bizness - Vizeum CMS - uzlabos mūsu sniegtos pakalpojumus klientiem ar jaunu tehnoloģiju kvalitātes attīstību un sasniegs starptautiskos standartus"

Par Aegis Media grupu:

Aegis Media grupa ir viena no pasaules vadošajām mārketinga komunikāciju un tirgus izpētes grupām. Sastāvoša no divām daļām, Aegis Group (Carat, Vizeum, Posterscope, Isobar un iProspect) un Synovate, Aegis Grupa palīdz klientiem komunicēt un veidot attiecības ar patērētājiem par saviem produktiem un zīmoliem. Mūsu pakalpojumi ietver tirgus izpratni un komunikāciju stratēģiju, izmantojot digitālus radošus risinājumus, mediju plānošanu un pirkšanu, zīmola izpēti un tirgus analīzi. Aegis Grupas akcijas tiek kotētas Londonas Fondu biržā (AEGS.L).

Par Vizeum:

Vizeum ir neatkarīgs mediju tīkls un daļa no Aegis Grupas. Vizeum piedāvā un nodrošina reklāmdevejiem izvēli, kad tie meklē neatkarīgu konsultāciju un starptautisku sasniedzamību komunikāciju plānošanā un pirkšanā. Darbību sākusi 2003. gada junijā, Vizeum ir vairāk nekā 60 biroji 50 valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!