Foto: Publicitātes foto
Pasaulē kompaktākais 14 collu klēpjdators ar ScreenPadTM 2.0 Radošums. Stils. Inovācija. Šīs ir īpašības, kas raksturo eleganto jauno ZenBook 14. Tas ir viens no mazākajiem 14 collu klēpjdatoriem pasaulē, un tam ir elpu aizraujošs bezrāmja NanoEdge displejs un revolucionārais ScreenPadTM 2.0, lai jūs varētu atklāt savu radošo spēku.

ZenBook 14 vēsta par jaunu īpaši ērti pārnēsājama dizaina laikmetu ar īpaši kompaktu un īpaši vieglu rāmi. ZenBook 14, kas aprīkots ar četrpusējo NanoEdge displeju, ir viens no pasaulē mazākajiem 14 collu klēpjdatoriem un ir par 13% mazāks nekā iepriekšējās paaudzes ZenBook 14 (UX430), kas jums ļaus izvērst savu radošo redzējumu jebkur!

NanoEdge dizainam, kas izstrādāts tā, lai būtu vairāk ekrāna laukuma mazākā fiziskā telpā, ir plānākas apmales no visām četrām pusēm, kas padara visus attēlus aizraujošākos, un mazāk tiek novērsta uzmanība. Tajā ir izmantota arī platskata tehnoloģija skaidriem attēliem pat tad, kad skatāties uz tiem no tālākiem leņķiem. ZenBook 14 ir izteiksmīgs, skaidrs, augstas izšķirtspējas displejs, kas visu attēlus padara labākus, ar platskata leņķi un spilgtām, precīzām krāsām.

Radot jebkuru ZenBook, viena no mūsu galvenajām prioritātēm ir jūsu ērtība. ZenBook 14 ir paveicis gandrīz neiespējamo ar savu ekskluzīvo ErgoLift eņģi - inženierijas meistardarbu, kas paredzēta automātiskai tastatūras sasvēršanai visērtākajā rakstīšanas pozīcijā. Bet tas vēl nav viss: rūpīgi aprēķinātais slīpums uzlabo arī dzesēšanu un audio veiktspēju.

Nekas no tradicionālā ZenBook stila tomēr nav zaudēts: uz vāka ir ikoniskā Zen iedvesmotā vērptā metāla apdare un prestiža Royal Blue krāsas izvēle, kas nesen ir papildināta ar kontrastējošo Rose Gold apdares paneli virs tastatūras, lai piešķirtu papildu izsmalcinātību. Elegantās Royal Blue krāsas radīšanu ir iedvesmojis fantastiskais zelta saullēkta skaistums virs piesātināti zilā okeāna, kas ir klasisks, tomēr izsmalcināts dizains.

Jaunais ScreenPadTM 2.0 uzlabo tradicionālo klēpjdatoru pieredzi, pievienojot interaktīvu sekundāro skārienekrānu, kas palielina jūsu produktivitāti ar vairāk iespējām. Tā viedtālrunim līdzīgā intuitīvā saskarne ļauj viegli pārvaldīt uzdevumus un izveidot savu nevainojamu vairākuzdevumu darba plūsmu. Ir vairākas ērtas ASUS utilītprogrammas, kas palielina produktivitāti, ieskaitot ātro taustiņu - sarežģītu tastatūru secību automatizēšanai ar vienu pieskārienu, kā arī rokrakstu, ciparu taustiņu un Office Xpert. Tam ir arī noderīgas ātras vadīklas, kas uzlabot mijiedarbību starp galveno displeju un ScreenPad: piemēram, varat palaist video vai tērzēšanas lodziņu — vai daudzas citas lietotnes — uz ScreenPad, lai izmatotu papildu vietu, neatkarīgi no tā, kura atrodaties, nepārtraucot darbu galvenajā displejā.

ScreenPadTM 2.0 saprātīgi iekļauj daudzas lietotnes 5,65 collu skārienekrānā, un jūs varat bez piepūles pievienot programmas ScreenPad tūlītējai piekļuvei. Nesen optimizētā ScreenPad pieredze nodrošina, ka iecienītās lietotnes, piemēram, Evernote® un Spotify®, šajā sekundārajā displejā darbosies perfekti, bez vajadzības pēc īpašas ScreenPad versijas. ASUS arī cieši sadarbojas ar trešo pušu izstrādātājiem, ieskaitot video rediģēšanas programmatūras izstrādātāju Corel®, lai optimizētu adaptīvos ScreenPad rīkus maksimālai produktivitātei - un ir vēl daudz kas cits nākotnē. Gatavojieties ScreenPad revolūcijai!

Izstrādāts, lai palielinātu jūsu radošumu, ZenBook 14 nezaudē veiktspēju sava izmēra dēļ. Tas ir veidots, lai dotu jums visu nepieciešamo, lai dators bez piepūles darbotos. ZenBook 14, kas aprīkots ar jaunākajiem Intel® Core TM procesoriem, diskrētu NVIDIA® grafiku un pilnu augstas kvalitātes, augstas veiktspējas komponentu komplektu, nekad neaizkavēs jūs. Neatkarīgi no tā, vai sagatavojat sarežģītus dokumentus, iegūstat datus, retušējat fotoattēlus vai rediģējat videoklipus, ZenBook 14 ļauj jums izdarīt vairāk - un to izdarīt ātrāk.

ZenBook 14 atbilst īpaši prasīgajam MIL STD 810G militārajam standartam attiecībā uz uzticamību un izturību, veicot soda pārbaudes režīmu, kas ietver izvērstus testus darbam skarbā vidē, ieskaitot ārkārtēju augstumu, temperatūru un mitrumu. Tas ir arī izturējis ASUS iekšējās klēpjdatoru pārbaudes, kas ievērojami pārsniedz nozares noteiktos standartus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!