Foto: Publicitātes foto
Amerikāņu IT giganta Compuware veikta pētījuma rezultāti parada, ka 32% lietotāju aizver "lēnas" mājas lapas jau pēc 1-5 sekundēm no ielādes sākuma brīža*. Jebkurš uzņēmums, kas investē interneta mārketingā, nevar atļauties tādus zaudējumus, jo tāda neefektīva mājas lapas funkcionēšana būtiski palielina katra jauna klienta piesaistes izmaksas.

Latvijā diemžēl nav pieejami dati par līdzīgiem pētījumiem. Tomēr var pārliecinoši apgalvot, ka šī problēma ir aktuāla ne tikai ASV tirgū. Par laimi vietējiem uzņēmējiem parādījusies lieliska iespēja kā atrisināt mājas lapu lēnas ielādes problēmas un apturēt klientu aizplūšanu.

Hostinga pakalpojumu sniedzējs GARM Technologies ir pirmais un vienīgais uzņēmums Latvijā, kas uzstādījis uz visiem saviem serveriem jaunās paaudzes datu nesējus - SSD (Solid State Drive). Jaunākā datu glabāšanas tehnoloģija ļauj nodrošināt stabilitāti un mājas lapu darbības ātrumu, kuru nevar piedāvāt neviens cits hostinga pakalpojumu sniedzējs Latvijā. SSD disku izmantošana ļauj palielināt mājas lapu ielādes ātrumu līdz pat 300%. Jaunā tehnoloģija palīdz arī būtiski paaugstināt datu drošības līmeni.

Ja Jums ir svarīgs mājas lapas darbības ātrums un stabilitāte, pasūtiet SSD hostingu jau tagad. Hostinga cena, sākot no 3,25 Ls/mēn. Ja Jūs pašlaik izvietojat mājas lapu pie cita hostinga pakalpojuma sniedzēja un pasūtat hostinga pakalpojumu pie GARM Technologies, mēs pārnesīsim Jūsu mājas lapu uz mūsu serveriem bezmaksas.

Uzzināt vairāk par hostingu: www.garmtech.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!