Foto: Publicitātes foto
Izlaiduma eksāmenu stress jau tūliņ būs garām, dodot vietu ne mazāk satraucošai izvēlei par turpmāko studiju jomu un augstskolu. Ja savu nākotni redzi tieslietās vai biznesā, sapņo par karjeru diplomātiskajā dienestā vai vēlies strādāt starptautiskajās institūcijās, nāc uz Rīgas Juridiskās augstskolas (RJA) Atvērto durvju dienu 12.jūnijā plkst 16:00 - 18:00 un uzzini, vai mēs esam īstie viens otram.

Studijas angļu valodā, studenti un pasniedzēji no vairāk nekā 30 valstīm, 40+ Erasmus partneraugstskolas, moderna un komfortabla studiju vide Rīgas centrā ir tikai daži no iemesliem, kāpēc mūsu studenti izvēlas Rīgas Juridisko augstskolu. Svarīgākais - zināšanas un prasmes, kurām dod priekšroku darba devēji, kā arī pieeja plašajam profesionālo un akadēmisko ekspertu lokam, kas palīdz straujam karjeras sākumam.

"Jau kopš bērnības mani fascinējusi vēsture un starptautiskās attiecības, līdz ar to jau 7.klasē es zināju, ka gribu kļūt diplomāts. Vispārliecinošākais arguments par labu Rīgas Juridiskajai augstskolai bija interaktīvais studiju process, kas sniedza ne vien skaidru, bet arī visaptverošu priekšstatu par studju priekšmetu. Juridiskās zināšanas un spēcīga argumentācijas māksla ir izšķirīgas prasmes diplomātiskajam dienestam. Tās ir prasmes, kuras es pilnveidoju studiju laikā RJA Tiesību un Diplomātijas programmā un pielietoju praksē Briselē Latvijas Republikas pārstāvniecībā NATO." Edgars Poga, RJA bakalaura programmas "Tiesības un diplomātija" 2.kursa students, Latvija.

Vairāk par RJA bakalaura programmu "Tiesības un diplomātija" iespējams uzzināt šeit.

Vistālāko ceļu uz Rīgu mērojuši RJA bakalaura studenti no ASV, bet RJA mācās arī jaunieši no Azerbaidžānas, Armēnijas, Igaunijas, Somijas, Indijas, Kazahstānas, Kuveitas, Nīderlandes, Krievijas, Zviedrijas, Turcijas, Anglijas, Pakistānas, Uzbekistānas, un, protams, Latvijas. Kā katru gadu, šai grupai pievienojas arī Erasmus studenti, katrs ar savas valsts un universitātes pieredzi.

"Mana interese par studijām Rīgas Juridiskajā augstskolā sākotnēji balstījās uz moduļu dažādību, kas tiek mācīti, un pasniedzēju globalizēto pieeju. Mani tālāk ieintriģēja studentu asociācija ar savu aktīvo darbību un dažādiem regulāriem pasākumiem. Tagad, gandrīz pēc gada, es esmu ļoti priecīga par savu lēmumu studēt RJA un draudzīgo un pozitīvo atmosfēru, kas šeit valda. Es noteikti ieteiktu studijas RJA ikvienam, kas meklē īpašu pieredzi un ir gatavs silti saģērbties ziemā!" Maria Raef-Kamel, RJA bakalaura programmas "Tiesības un bizness" 1.kursa studente, ASV.

Vairāk par RJA bakalaura programmu "Tiesības un bizness" iespējams uzzināt šeit.

"Es izvēlējos RJA, jo man patīk tas, ka šī augstskola ir relatīvi neliela. Iepriekš es studēju Nīderlandē, kur lekcijas notiek milzīgās auditorijās. RJA ir iespēja iepazīt pasniedzējus tikpat labi kā kursabiedrus. Vairums pasniedzēju ir savas jomas praktiķi, kas dod labu ieskatu, kā studijās mācītais izskatās un ir pielietojams dzīvē. RJA ir vieta, kur uzstājas daudzi interesanti vieslektori – vēstnieki, diplomāti, juristi un tiesneši. Man patīk, ka fokuss uz kvalitāti, ne kvantitāti." Rick Jacobus de Geest, RJA bakalaura programmas Tiesības un diplomātija 2.kursa students, Nīderlande.

Reģistrēties RJA atvērto durvju dienai 12.jūnijā plkst 16:00 iespējams šeit:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!