Foto: Berendsen.lv
Labierīcības ir ikviena uzņēmuma vai sabiedriskās iestādes neoficiālā vizītkarte. Lai arī cik laika un resursu būtu veltīts citu telpu iekārtošanai un uzturēšanai, klientu, apmeklētāju un darbinieku labsajūtu vistiešāk ietekmē tieši šīs telpas. Uzņēmums "Berendsen" var palīdzēt uzturēt jūsu uzņēmuma labierīcības nevainojamā kārtībā un vienmēr atbilstoši aprīkotas, lai jūs vairāk laika varētu veltīt savai tiešajai uzņēmējdarbībai. Lasiet tālāk un uzziniet – kā!

Uzņēmuma "Berendsen" piedāvātie higiēnas aprīkojuma pakalpojumi

Pēdējā laikā daudz tiek runāts par darba efektivitāti. Viens no efektīva darba kritērijiem – nodarboties ar to, kas padodas vislabāk, pārējos darbus uzticot citiem speciālistiem. Higiēnas telpu uzturēšana ir viena no nodarbēm, ko profesionāļi paveiks daudz ātrāk un kvalitatīvāk, lai jūs varētu veltīt visu savu uzmanību tiešajiem darba pienākumiem.

"Berendsen" piedāvā pilnu higiēnas aprīkojumu labierīcībām, kā arī to servisu:

  • higiēnas aprīkojuma uzstādīšana labierīcībās
  • uzpildes materiālu piegāde atbilstoši noteiktam grafikam
  • kvalitātes kontrole
  • higiēnas aprīkojuma noma un serviss Rīgā, Pierīgā un vairākās lielākajās Latvijas pilsētās.

"Berenden" higiēnas preču piedāvājumā ietilpst putu ziepju dozatori, papīra salvešu turētāji, gaisa atsvaidzinātāji, papīra dvieļa un kokvilnas dvieļa turētāji, sejas salvetes, roku dezinfekcijas līdzeklis, poda sēdvirsmas dezinfekcijas līdzeklis, tualetes papīra turētāji, tualetes birstes, atkritumu tvertnes un speciālas tvertnes sieviešu higiēnas precēm, pisuāru ieliktņi.

Uzņēmuma "Berendsen" piedāvātais higiēnas aprīkojums

Vienkāršākais veids, kā radīt vienotu uzņēmuma tēlu – izmantot kvalitatīvus un uzņēmuma vajadzībām piemērotus dizaina produktus. "Berendsen" elegantā un krāsainā higiēnas preču turētāju līnija ir pieejama 8 dažādās krāsās, kas lieliski iederēsies ikvienā telpā. Aplūkojiet "Berendsen" higiēnas preču turētājus virtuālajās labierīcībās un izvēlieties sev piemērotāko krāsu šeit.

"Berendsen" piedāvātais higiēnas aprīkojums:

  • pieejams 8 krāsās
  • godalgotā uzņēmuma Knud Holscher Design radīts dizains
  • pieejams pilns labierīcību aprīkojuma klāsts, veidojot vienotu tēlu – papīra ruļļa turētāji, gaisa atsvaidzinātāji, putu ziepju dozatori, tualetes sēdvirsmas dezinfekcijas līdzekļa dozatori, atkritumu tvertnes, tualetes papīra turētāji, kokvilnas dvieļu turētāji, tualetes birstes, papīra salvešu turētāji
  • piedāvātie higiēnas aprīkojuma produkti radīti, domājot arī par ērtībām un ilgtspēju, piemēram, šķidro ziepju dozatora vietā tiek piedāvāts putu dozators, kas izsniedz minimālo nepieciešamo līdzekļa daudzumu, lai nomazgātu rokas, tas ir daudz ekonomiskās risinājums, kas pietiek ilgākam laikam.
Foto: Berendsen.lv

Uzņēmuma "Berendsen" piedāvātie higiēnas produkti

Uzņēmums "Berendsen" piedāvā ne tikai higiēnas aprīkojuma uzstādīšanu un nomu, bet arī regulāru uzpildes materiālu piegādi. Visi patēriņa līdzekļi (ziepes, salvetes, tualetes papīrs u.c.) tiek uzpildīti pēc noteikta grafika ņemot vērā individuālās vajadzības. Visi "Berendsen" izvēlētie uzpildes produkti veidoti tā, lai tiek kalpotu ilgākam laikam, piemēram, tualetes papīra turētājā tiek ievietoti divi īpaši ietilpīgi papīra ruļļi, kas aizstāj līdz pat pieciem parastā papīra ruļļiem. Tāpat šķidro ziepju vietā tiek piedāvātas daudz ekonomiskākās ziepju putas. Roku noslaucīšanai paredzēto papīra salvešu vietā ir iespējams izvēlēties arī kokvilnas dvieļa rulli, kas tiek atkārtoti mazgāts, tādējādi saudzējot dabu un samazinot vienreizējās lietošanas produktu patēriņu. Tāpat ziepju dozatori, papīra dvieļu turētāji un cits "Berendsen" aprīkojums ir pieejams ar sensoriem, līdz ar to dozatoriem nav jāpieskaras – šāda tehnoloģija nodrošina daudz augstāku higiēnas līmeni.

Kā pieteikties "Berendsen" piedāvātajiem pakalpojumiem

"Berendsen" higiēnas aprīkojums ir pieejams ikvienam uzņēmumam. Ja vēlaties atbrīvot sevi no liekām rūpēm, sazinieties ar uzņēmumu "Berendsen" un piesakiet konsultāciju. Uzņēmuma tīmekļvietnē berendsen.lv ir iespējams aizpildīt kontaktu formu, norādot savas vēlmes. Uzņēmuma pārstāvis sazināsies ar Jums tuvākajā laikā. Tāpat jautājumus, kas saistīti ar higiēnas aprīkojumu, var uzdot, rakstot uz e-pasta adresi lv.higiena@elis.com vai zvanot uz tālruņa numuru 675 00 76.

Uzņēmuma kontaktinformācija:
"Berendsen Tekstila Serviss"
Bukaišu iela 9, Rīga, LV-1004
Tālr. 675 00 75
Darba laiks – katru darbdienu no 8.00 līdz 17.00

Sazinieties ar uzņēmumu "Berendsen" jau tūlīt un padariet savas labierīcības ne tikai higiēniskas, bet arī vizuāli pievilcīgas! Izvēlieties visu Jums nepieciešamo higiēnas aprīkojumu vienotā stilā kādā no piedāvātajām 8 krāsām, kas Jums ir vispiemērotākā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!