Foto: Publicitātes foto
Ikdienas steiga, cenšoties apvienot darbu ar pilnvērtīgu privāto dzīvi, pa vidu iestarpinot aktīvus treniņus un uzturvielām bagātas maltītes, nemaz nerunājot par kvalitatīvu miegu vai kārtējo ierīces uzlādes reizi, var būt liels izaicinājums. Kā ievērot veselīgus ieradumus un paveikt visu, kas ieplānots? Jaunā "Huawei Band 6" viedā fitnesa aproce ievērojami atvieglo ikdienu ar plašām fitnesa un veselības uzraudzības iespējām, tās akumulatora darbības laikam sasniedzot pat divas nedēļas.

Ilgāks baterijas darbības laiks – vairāk laika sev


"Huawei Band 6" nodrošina neticamu 14 dienu ilgu akumulatora darbības laiku standarta apstākļos un 10 dienu ilgu darbības laiku intensīvas lietošanas apstākļos. Fitnesa aproce ir aprīkota ar augstas efektivitātes mikroshēmu un enerģijas taupīšanas algoritmiem, lai spētu nodrošināt tās valkātāju ar pēc iespējas ilgāku ierīces darbības laiku. Piemēram, pateicoties energoefektīvākiem uzlabojumiem "TruSeen" 4.0 sirdsdarbības monitoringa tehnoloģijā, ierīces valkātājs tiek nodrošināts ar precīziem veselības rādītājiem divu nedēļu garumā.

Kad būs pienācis ierīces uzlādes laiks, lietotājam nebūs jāuztraucas par apgrūtinošiem vadiem vai uzlādi visa vakara garumā, jo "Huawei" viedā fitnesa aproce atbalsta ātro uzlādi ar magnētisko lādētāju – nieka piecas minūtes uzlādes laika nodrošina pat divas dienas ilgu darbības laiku. Tādējādi lietotājs var veltīt mazāk laika ierīces uzturēšanai, lai pievērstos svarīgākiem ikdienas pienākumiem un laikam sev.

Precīzi veselības rādītāji rokas stiepiena attālumā


Skābekļa piesātinājuma līmeņa uzraudzības funkciju asinīs (SpO2) "Huawei" pirmoreiz iekļāva savās ierīcēs pirms trīs gadiem, taču tad šo rādītāju varēja pārbaudīt tikai atsevišķi pēc pieprasījuma, kad lietotājs jau sāka izjust izmaiņas pašsajūtā, tāpēc šī funkcija nedarbojās preventīvi. Tagad, domājot par lietotāju veselības rādītāju uzraudzības uzlabošanas iespējām, jaunā "Huawei Band 6" aproce nodrošina SpO2 uzraudzības funkciju visas dienas garumā. Ja skābekļa līmenis būs nokrities zem pieļaujamā līmeņa, ierīce brīdinās lietotāju ar vibrācijas signālu, tādējādi informējot jau laikus veikt nepieciešamās darbības skābekļa līmeņa normalizācijai pirms rodas nozīmīgas izmaiņas pašsajūtā.

Steidzīgā ikdiena nereti izraisa paaugstinātu stresa līmeni, tāpēc "TruRelax" stresa uzraudzības sistēma palīdzēs lietotājam atpazīt brīžus, kad stresa līmenis ir pārāk augsts, un sniegs ieteikumus, kā rīkoties, lai atgūtu mieru un spētu turpināt dienu veselīgā ritmā, savukārt "TruSleep" 2.0 tehnoloģija palīdzēs rūpēties par kvalitatīvu naktsmieru.

Sportiskas aktivitātes zinātnē balstītās metodēs


Viens no veselīga dzīvesveida stūrakmeņiem ir regulāras sportiskās aktivitātes. Šī viedā aproce ir apkopojusi 96 dažādus treniņu režīmus un automātiski atpazīst sešus no tiem, piemēram, skriešanu, soļošanu, peldēšanu un braukšanu ar velosipēdu, tajā pašā laikā, uzraugot lietotāja sirdsdarbību, sadedzinātās kalorijas un treniņa ilgumu.

"TruSport" profesionālā sporta algoritms padziļināti analizē lietotāju fiziskās sagatavotības līmeni un veselības rādītājus, lai sniegtu precīzus novērojumus un atbilstošus ieteikumus veselīgākiem treniņiem. Piemēram, cik ilgi nepieciešams trenēties, kāds ir vēlamais sirdsritma ātrums un maksimālais skābekļa patēriņš vai cik ilgi nepieciešams atpūsties pēc intensīva treniņa, lai lietotājs būtu nodrošināts ar zinātnē balstītiem un efektīvu rezultātu sniedzošiem ieteikumiem, nekaitējot savai veselībai.

Ergonomisks dizains nemanāmai lietošanai


Kopš pirmajām fitnesa aprocēm ar melnbaltiem ekrāniem ir pagājis ilgs laiks. Jaunā Band 6 viedā fitnesa aproce ir pirmā "Huawei" aproce, kas ir aprīkota ar 1,47 collu lielu AMOLED FullView ekrānu, kas ir par 148 % lielāks nekā iepriekšējam – "Band 4". Lietotāja pieredze ir pielīdzināma viedtālrunim, jo skārienjutīgā ekrāna lietošana ir tieši tikpat viegla un pārredzama, reaģējot uz katru pieskārienu precīzi un bez aizķeres. Lai atvēlētu vairāk vietas pilnekrāna pieredzei, "Huawei" iestrādāja fizisku ieslēgšanas pogu korpusa sānu malā. Tādā veidā viedā aproce ļauj pārlūkot vairāk datu un iegūt precīzu kopainu.

Par spīti apjomīgajam akumulatora darbības laikam un līdz šim lielākajam "Huawei" aproces ekrānam, ierīce bez siksniņas sver nieka 18 gramus, tādējādi sniedzot lietotājam komfortu visas dienas garumā. Īpaši vieglās un pret netīrumiem noturīgās silikona gumijas siksniņas ir izgatavotas no ādai draudzīga silikona, kas apstrādāts aizsardzībai no UV staru iedarbības. Tāpat šī viedā aproce būs perfekts asistents visās vasaras aktivitātēs, jo ir ūdensizturīga, tāpēc spēs nodrošināt lietotāju ar precīziem veselības rādītājiem pat zemūdens pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!