Foto: Publicitātes foto
Pasaulē mazākais 15" portatīvais dators Ultrabook

Darbā vai atpūtā, ASUS VivoBook 15 ir kompakts klēpjdators, kas ļauj iegremdēties visā, ko darāt. Tā jaunais bezrāmja četrvirzienu NanoEdge displeju ieskauj īpaši smalka 5,7 mm apmale, nodrošinot pārsteidzošu 88% ekrāna un korpusa attiecību, kas sniedz vizuālos efektus ar izteiktu klātbūtnes sajūtu. Ar jauno ErgoLift eņģu dizainu tiek pacelta klaviatūra, nodrošinot ērtāku rakstīšanu. VivoBook 15 darbību nodrošina jaunākais Intel® CoreTM i7 procesors ar diskrēto NVIDIA® videokarti un duāliem krātuves diskiem, lai visu varētu paveikt pēc iespējas ātri un vienkārši. Turklāt, atbilstoši savam stilam var izvēlēties kādu no četrām vienreizējām apdarēm.

VivoBook 15 paplašina iespējamā robežas, iedvesmojot jūs iepazīt jaunas iespējas. Ar jauno bezrāmja četrvirzienu NanoEdge dizainu VivoBook 15 displejam gandrīz nav nekādu apmaļu, padarot ekrānu īpaši lielu un sniedzot vizuālas klātbūtnes sajūtu gan strādājot, gan spēlējot spēles. Neskatoties uz īpaši smalko apmali, tās augšpusē ir uzstādīta HD kamera patīkamām videosarunām ar tālienē esošiem ģimenes locekļiem un draugiem.

Jaunais berzrāmja četrvirzienu NanoEdge displejs ļauj maksimāli samazināt displeja izmērus, padarot VivoBook 15 ievērojami mazāku par tā priekšgājēju. Tas aizņem mazāk vietas uz jūsu galda, atstājot vairāk vietas jums.

Dzīve ir strauja un tāpēc ir nepieciešams klēpjdators, kas jūs neapgrūtina. VivoBook 15 ir kompakts, ērti līdzi paņemams un neticami viegls — vienkārši ielieciet somā un lietojiet savu datoru, kur vien vēlaties.

VivoBook 15 ir pieejams ar dažādām apdarēm, kas atbilst jūsu stilam. Izvēlieties Transparent Silver izsmalcinātam izskatam vai arī piezemētāko Slate Grey krāsu. Nosakiet modes tendences ar vienreizēji zaigojošo Peacock Blue: unikāls noformējums, kas maina krāsu, kad skatāties uz to no dažādiem leņķiem. Un ja jūs vēlaties īpaši izcelties, izvēlieties košo Coral Crush. VivoBook 15 ir pieejam arī ar plānu Transparent Silver metāla korpusu.

Atklājiet VivoBook 15 produktivitātes un iespēju pasauli. Tā precīzi izstrādātajai ErgoLift eņģei ir nevainojama divējāda darbība, kas droši notur displeju jebkurā leņķī, un par 2° paceļ tastatūras leņķi, vienmēr nodrošinot nevainojamu rakstīšanu.

Jūs pats veidojat savu nākotni un VivoBook 15 var jums palīdzēt spert katru soli šajā ceļā. Ar jaunākajiem Intel® CoreTM procesoriem un NVIDIA® diskrēto videokarti jūsu esat gatavs visam, kas jūs sagaida, neatkarīgi no tā, vai tā ir vienlaicīga vairāku ražošanas uzdevumu izpilde, multimediju rediģēšana vai vienkārša spēļu spēlēšana. Savukārt, divjoslu Wi-Fi 5 (802.11ac), jums ļaus baudīt superātru internetu, kura ātrums sasniedz līdz pat 867 Mbps.

VivoBook 15 ir duālā krātuve, kas nodrošina gan superātru datu veiktspēju, gan lielu krātuves ietilpību. Instalējiet lietotnes SSD diskā, lai panāktu superātru lietotņu atbildes un ielādes laiku, un izmantojiet HDD disku lielu failu, piemēram, filmu, mūzikas bibliotēku un fotogrāfiju albumu glabāšanai. VivoBook 15 ir izmantota arī Intel OptaneTM atmiņas tehnoloģija, tāpēc lietotnes ielādējas ātrāk un vienlaicīga vairāku uzdevumu izpilde šķiet vieglāka. Jūs iegūsiet visu labāko ar SSD snieguma līmeni un lielu krātuves vietu, ko nodrošina tradicionālais cietais disks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!