Foto: Publicitātes foto
Piemērotas celtniecības tehnikas izvēle ietekmē ne tikai būvdarbu veikšanai nepieciešamo laiku, bet arī ieguldīto darbu, darba drošību un projekta gala rezultātu. Katrai izmantotajai ierīcei ir nozīme, tāpēc, meklējot industriālo tehniku celtniecības, dārzkopības, ainavu arhitektūras un rūpniecības nozares darbu izpildei, svarīgi izvēlēties uzticama zīmola tehniku ar labām atsauksmēm.

"Wacker Neuson" ir pieredzes bagāts, augstas kvalitātes celtniecības iekārtu ražotājs, kura piedāvājumā ir dažāda veida tehnika būvniecības, ceļu būves, dzelzceļu būves, betona apstrādes, rūpniecības, atkritumu apsaimniekošanas, dārzkopības un komunālās saimniecības vajadzībām.

  • Frontālie iekrāvēji – precīzai, stabilai un efektīvai iekraušanas un izkraušanas darbu izpildei. Papildinot iekrāvēju ar speciāliem piederumiem, tas sniedz vēl plašākas izmantošanas iespējas, kļūstot par universālu vissezonas palīgu jebkuros celtniecības un dārzkopības darbos.
  • Ekskavatori – pielāgojami kāpurķēžu ekskavatori ir īpaši piemēroti darbam nelielos būvlaukumos. Patiecoties to kompaktajam izmēram, tie nodrošina ērtu pārvietošanos un lielisku redzamību.
  • Teleskopiskie iekrāvēji – kompakta izmēra, jaudīga tehnika ar augstu celtspēju un īpaši uzlabotu redzamību. Iekrāvējā izcilās manevrēšanas spējas ar dažādiem papildinājumiem nodrošina plašas tehnikas izmantošanas iespējas.
  • Damperi – ekonomiskai un pārredzamai kravas iekraušanai un pārvadāšanai pat nelīdzenos un šauros braukšanas apstākļos. Gan riteņu, gan kāpurķēžu damperi aprīkoti ar jaudīgu hidrostatisko piedziņas sistēmu, kas nodrošina uzticamu veiktspēju un vienkāršu vadību.
  • Sablīvēšanas tehnika – optimālai un efektīvai sablīvēšanai ar zemu resursu patēriņu visām darbības jomām. Piedāvājumā akumulatora, divu taktu, četru taktu un dīzeļdzinēju vibrokājas, vienvirziena un reversās vibroblietes un sablīves ruļļi.
  • Nojaukšanas tehnika – ātri, viegli un klusi dažāda veida atskaldāmie āmuri, grīdas un rokas zāģi visiem nojaukšanas darbiem. Piemēroti gan cieta betona, gan asfalta, gan citu materiālu sadalīšanai.
  • Betona apstrādes tehnika – iekšējie un ārējie betona vibratori, frekvenču pārveidotāji, betona slīpmašīnas, armatūras sējēji un betona grīdu izlīdzinātāji vienmērīgai betona nostiprināšanai un izlīdzināšanai. Sniedz augstu komforta līmeni un elastīgu vadāmību lietošanas laikā.
  • Apsildes tehnika – ērti pārvietojami un droši gaisa sildītāji dažādām industriālām vidēm. Piedāvājumā tiešie gaisa sildītāji konkrētas virsmas apsildei un netiešie gaisa sildītāji, kas izstaro siltumu bez sadegšanas kameras nogulsnēm un mitruma.
  • Apgaismes tehnika – mobils, jaudīgs un neatkarīgs apgaismojums būvlaukumu, ceļu, tiltu, autostāvietu un pasākumu apgaismošanai. Tehnika ir viegli kopjama un izturīga pret dažādiem laika apstākļiem.
  • Portatīvie ģeneratori – mobili, jaudīgi, ilgas darbības maiņstrāvas un trīsfāžu ģeneratori trīs veiktspējas klasēs. Spēj nodrošināt instrumentus ar elektroenerģiju no 4,2 līdz pat 11,9 stundām.
  • Sūkņi – nodrošina uzticamu un kvalitatīvu ūdens drenēšanas procesu inženierbūvēs, būvlaukumos un veicot rakšanas darbus. Piedāvājumā sūkņi ar elektrisko, benzīna vai dīzeļa motoru.

Vairāk par "Wacker Neuson" tehniku, pakalpojumiem un īpašajiem piedāvājumiem uzziniet šeit – Wackerneuson.alfis.eu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!