Foto: Publicitātes foto
Mūsdienās ieguldīt ir kļuvis vienkāršāk un to var izdarīt arī katrs pats, izmantojot tiešsaistes ieguldījumu platformu. Arvien vairāk par ieguldījumu iespējām interesējas cilvēki ar dažādu ieguldījumu pieredzi, tādēļ ieguldīšanas rīki kļūst tikpat vienkārši kā naudas pārskaitījums ar telefona palīdzību.

Luminor Investor ieguldījumu platforma sniedz ērtu lietotāja pieredzi, ļaujot arī klientiem bez priekšzināšanām ieguldīt un veidot uzkrājumus sev vēlamā tempā. Tā ir ērti lietojama, un tajā iespējams veikt ieguldījumus plaša spektra finanšu instrumentos, sākot ar 100 eiro. Lai sāktu lietot Luminor Investor platformu, nepieciešams veikt trīs vienkāršus soļus – atvērt ieguldījumu kontu, noslēgt līgumu un sākt ieguldīt. Ja vēlies sākotnēji iepazīt, kā tas viss strādā, izmēģini demo versiju bez maksas.

Luminor Investor platformā ieguldītāji novērtēs skaidri saprotamās izvēlnes iespējas un ērto navigāciju. Otrkārt, lai ieguldītāji gūtu skaidru priekšstatu, kādas būs izmaksas, šajā platformā ir pieejama uzskatāma un savā starpā salīdzināma informācija par komisijas maksām. Treškārt, lielais vienkāršo finanšu instrumentu klāsts sniegs iespēju uzsākt ieguldīšanu arī cilvēkiem bez iepriekšējās pieredzes. Daudzi eksperti apgalvo, ka, izvēloties ieguldījumu platformu, labs indikators ir pirmais iespaids: jo labāks tas ir, jo lielāka paļāvība, ka platforma atbildīs jūsu vajadzībām. Tā kā ieguldījumi saistās ar finansēm un peļņu, lai skaitļi runā paši par sevi. Luminor ieguldījumu platforma piedāvā vairāk nekā 12 000 akciju, 1350 biržā tirgoto fondu (ETF), 400 ieguldījumu fondu un 1360 obligāciju, kas visi ir rūpīgi izraudzīti, izslēdzot sarežģītus instrumentus. Pieredzējuši ieguldītāji novērtēs piekļuvi visaptverošiem uzņēmumu finanšu datiem, ziņām un vēsturiskajiem rezultātiem. Ieguldījumu platformā bez maksas būs pieejams līdz šim vēl Baltijas valstīs nebijis ieguldījumu datu apjoms. Ieguldījumu apjomi Baltijā ir piecreiz zemāki nekā vidēji Eiropas Savienībā. Tā ir liela atšķirība, tāpēc veidojot Luminor Investor platformu, īpaši domāts par klientiem, kuri tikai sāk ieguldīt.

Piesakies un izmēģini jau tagad – Luminor Investor.

Ieguldījumi ir saistīti ar risku un var radīt gan peļņu, gan zaudējumus. Ieguldītājiem rūpīgi jāizvērtē sava finansiālā situācija, lai izprastu saistītos riskus un nodrošinātu savas situācijas atbilstību pirms jebkādu ieguldījumu veikšanas, ieguldījumu pārtraukšanas vai jebkādu darījumu slēgšanas. Ieguldītājs uzņemas atbildību par pieņemtajiem ieguldījumu lēmumiem, tāpēc pirms lēmuma pieņemšanas jums jāiepazīstas ar visiem dokumentiem, fondu prospektiem, finanšu instrumentu prospektiem, finanšu instrumentu un ar tiem saistīto risku aprakstiem, kā arī ar citiem ieguldītāju aizsardzības dokumentiem, kas pieejami šeit.

Vēsturiskie rezultāti negarantē līdzvērtīgus rezultātus nākotnē, un tos nevar uzskatīt par vienīgo faktoru, kurš jāņem vērā, izvēloties konkrētu ieguldījumu. Iepriekšējais peļņas apmērs negarantē tādu pašu peļņas apmēru nākotnē. Ieguldījumu vērtība var samazināties vai palielināties, un atsevišķos gadījumos ieguldītājs var zaudēt visus ieguldītos līdzekļus. Ienākumi no ieguldījumiem nav fiksēti un var svārstīties laika gaitā. Tādu ieguldījumu vērtību, kas ietver ārvalstu valūtas risku, var ietekmēt valūtas maiņas kursa svārstības. Nodokļu likmes un ieturēšanas bāze, kā arī atvieglojumi, var mainīties un kļūt jums neizdevīgi.

Šeit sniegtā informācija nav uzskatāma par piedāvājumu (vai potenciālu piedāvājumu) attiecībā uz jebkādas valūtas, produkta vai finanšu instrumenta pirkšanu, ieguldījuma veikšanu vai līdzdalību konkrētā ieguldīšanas stratēģijā.

Luminor nesniedz rekomendācijas Luminor Investor platformas ietvaros. Luminor neņem vērā konkrētā klienta ieguldījumu mērķus, finansiālo situāciju, vajadzības, prasības, zināšanas un pieredzi. Līdz ar to visa Luminor tīmekļa vietnē publicētā informācija, ja vien nav norādīts citādi, ir domāta tikai informatīviem un/vai mārketinga nolūkiem un nevar tikt uzskatīta par:

  • komerciālu, finanšu, ieguldījumu, hedžēšanas, juridisku, tiesību aktu, grāmatvedības vai nodokļu konsultāciju,
  • ieteikumu vai tirdzniecības ideju vai
  • jebkādu citu pamudinājumu rīkoties, ieguldīt vai izņemt ieguldījumus konkrētā veidā.

Luminor neatbild par zaudējumiem, kas radušies ieguldījuma izvietošanas un/vai šeit norādītās informācijas izmantošanas vai interpretācijas rezultātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!