Foto: Publicitātes foto

Par to, ka dabīgas un ekoloģiskas preces gan Latvijā, gan citur pasaulē ir nepieciešamas, šaubu vairs nav nevienam. Turklāt nu jau tas attiecas ne tikai uz pārtikas produktiem, bet arī uz citām sadzīvē nepieciešamām lietām. Īpaši pārliecināts par to ir Latvijas uzņēmums "Daba Laba", kas ražo ekoloģiskas dabīgo saru ķemmes. Ar šo ķemmju kolekciju "Wild Good" uzņēmums ir iekļuvis Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2013" finālā, pretendējot pat divās kategorijās - "Importa aizstājējprodukts" un "Rūpnieciskais dizains".

Uzņēmums "Daba Laba" ar savu ekoloģisko saru matu ķemmju kolekciju "WildGood" izlēma piedalīties LIAA rīkotajā konkursā savu klientu un atbalstītāju mudināti. Atbalsts, ko uzņēmums gūst no saviem klientiem, ir viena no motivācijām, kas liek turpināt darboties un ražot ekoloģiskus produktus, tostarp mežacūkas saru ķemmes. Tās jau gadsimtiem tiek uzskatītas par labāko matu ķemmju materiālu, kas padara matus mirdzoši skaistus un veselīgus.

"Daba laba" lielākie sasniegumi līdz šim ir tieši kolekcijas "WildGood" jaunā produkta ražošana, kas spējusi gūt patiešām lielu atzinību visā pasaulē. Uzņēmums augstu vērtē ikviena klienta atbalstu, kas viņiem ir vislielākā atzinība. Ņemot vērā to, ka ekoloģisko saru ķemmes tiek veidotas ikviena cilvēka labsajūtai, arvien jaunu klientu atzinība ir solis uz priekšu kolekcijas "WildGood" attīstībai un lielākiem sasniegumiem.

Uzņēmums savā tālākajā attīstībā, pirmkārt, paredz kolekcijas ražošanas paplašināšanu, arvien vairāk popularizējot ekoloģiskās ķemmes un uzņēmumu kopumā. Otrs attīstības virziens tiek saistīts ar jaunu produktu radīšanu. Uzņēmuma pārstāvji Loreta un Reinis Pižiki stāsta: "Strādājam pie jaunu produktu radīšanas - top ķemmes dzīvniekiem, kā arī produkti no ādas, kas līdz šim bija ražošanas pārpalikums. Jau šī gada beigās gaidāms jauns, dabai vēl draudzīgāks un ilgtspējīgāks iepakojums."

Kolekciju "WildGood" ir iespējams iegādāties visā pasaulē, pasūtot ķemmes internetā. Visvairāk pasūtījumu tiek saņemti no Latvijas, ASV, Lielbritānijas, Austrālijas, Spānijas un Beļģijas. Veiksmīga sadarbība ir uzsākta ar Igaunijas, Spānijas, Austrālijas un Beļģijas sadarbības partneriem, kuriem vairumā tiek eksportēta kolekcijas produkcija.

Mežacūkas saru ķemmes ir piemērotas visu tipu matiem. Ķemmju kvalitāte ir ļoti augsta - tā uzlabo matu stāvokli, atveseļojot matus. Ar laiku mati kļūst elastīgāki, veselīgāki, kā arī mazāk pūkojas un elektrizējas. Dabīgie ķemmes sari maigi masē galvas ādu, uzlabojot asinsriti, kas stimulē veselīgu matu augšanu.

Konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2013" laureāti tiks paziņoti svinīgā ceremonijā 11.decembrī, kad Latvijas labākos uzņēmumus sveiks konkursa patrons - Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!