Foto: Publicitātes foto

Apdrošināšanas tehnoloģiju uzņēmums "Balcia Insurance SE" ("Balcia") investējis sešus miljonus eiro īpašumā esošās daudzstāvu ēkas renovācijai Valdemāra ielā, Rīgā, "Delfi Bizness" informēja "Balcia" pārstāvji.

Ēkā izbūvētas biroja telpas "Balcia" vajadzībām, kā arī izveidots konferenču centrs un "Balcia Residence" īstermiņa īres dzīvokļi, kas jau ir pieejami īrei.

Ēka Valdemāra ielā sadalīta divos korpusos. Tās sešos stāvos atrodas "Balcia" biroja telpas 1800 kvadrātmetru platībā un 230 kvadrātmetru plašs konferenču centrs. Savukārt ēkas otrajā korpusā ar kopējo platību 1400 kvadrātmetri izvietoti 36 dzīvokļi, kā arī plaša jumta terase saviesīgiem pasākumiem.

"Esam renovējuši savā īpašumā esošo ēku, lai tā atbilstu mūsdienīga biroja un energoefektivitātes standartu prasībām, tajā pašā laikā saglabājot ēkas vēsturisko funkciju – viesu izmitināšanu, kas ļaus to efektīvāk pārvaldīt un apsaimniekot. Galvaspilsētā trūkst kvalitatīvas dzīvojamās telpas īstermiņa īrei, īpaši korporatīvo klientu segmentam ārvalstu darbinieku izmitināšanai," stāsta "Balcia" valdes priekšsēdētājs Jānis Lucaus.

Dzīvokļu īre ir pieejama, sākot no vienas nedēļas līdz pat vairākiem mēnešiem.

Izbūvētajā konferenču centrā, ierīkotas trīs konferenču zāles un viena transformējama telpa dažādiem mērķiem. Lielākās konferenču telpas ietilpība ir līdz 80 cilvēkiem, bet mazākajās zālēs iespējams uzņemt līdz 20 viesiem katrā.

Rekonstrukcijas projekta ietvaros sešos stāvos labiekārtotas arī "Balcia" biroja telpas, kurās darbiniekiem pieejamas dažādas atpūtas zonas un vairāk nekā 10 dažādas lieluma konferenču telpas. Īpašums veidots, lai atbalstītu mobilās pilsētvides transporta līdzekļus, izveidota apsargāta velosipēdu, motociklu un skrejriteņu novietne.

"Balcia" ir Latvijā dibināta risku apdrošināšanas kompānija ar centrālo biroju Rīgā un filiālēm Lietuvā, Polijā un Vācijā. Netiešā veidā būtiska līdzdalība "Balcia" kapitālā ir Gintam Dandzbergam, Paulam Dandzbergam un Martam Dandzbergam (katram no 20% līdz 33%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!