Foto: Publicitātes foto
Lai atbalstītu vietējos uzņēmumus ārkārtas situācijā un palīdzētu attīstīt pārdošanu internetā, "Luminor" e-komercijas savienojums līdz augusta beigām ir pieejams bez maksas transakciju darījumiem līdz 100 000 eiro mēnesī. E-komercijas savienojums ļauj tirgotājiem ērtā veidā saņemt maksājumus no pircējiem interneta vidē un vienlaikus klientiem tas atvieglo pirkumu apmaksu, jo ir viegli izvēlēties sev piemērotāko maksājumu veikšanas veidu.

"Tieši šobrīd šāds risinājums var ļoti noderēt tirgotājiem, pārorientējoties uz tiešsaistes pārdošanu, lai varētu turpināt savu biznesu. Esam gandarīti, ka varam piedāvāt savu risinājumu gan lielajiem komersantiem, gan jaunuzņēmumiem, turklāt, ņemot vērā ārkārtas stāvokli, līdz augusta beigām nodrošinām to bez komisijas maksas. Lielākā daļa tiešsaistes veikalu šobrīd slēdz līgumus ar katru banku atsevišķi, kas nav īpaši ērti. Tāpat arī tehniskā integrācija jāveic ar katru banku atsevišķi. Esam pārliecināti, ka šis risinājums ietaupīs uzņēmējiem tik dārgo laiku un finanses," uzsver Kerli Gabrilovica, "Luminor" vadītāja Latvijā.

Ja līdz šim uzņēmējiem bija jāslēdz līgumi ar vairākām bankām, lai to klienti varētu ērti norēķināties dažādos veidos, tad "Luminor" jaunais risinājums procesu nozīmīgi atvieglo. Pēc "vienas pieturas" principa šis risinājums tirgotājam palīdz nodrošināt nemainīgu klientu pieredzi – maksājums tiek izveidots automātiski, un pircējam tas jāapstiprina tāpat kā līdz šim. Savukārt tirgotājs nekavējoties saņem informāciju par veiksmīgu apmaksu un uzreiz var sniegt savu pakalpojumu.

"Luminor" risinājums ļauj tirgotājam saņemt maksājumus no "Luminor", "Swedbank" un SEB kontu īpašniekiem, kā arī no "Visa" un "Mastercard" kartēm. Tuvākajā laikā tiks pievienoti un pieņemti maksājumi arī no "Citadeles", bet nākotnē plānots apsvērt arī citu banku pievienošanu. "Luminor" bankas piedāvātais risinājums ir piemērots kā maziem, tā lieliem tiešsaistes tirgotājiem, vienlaikus nodrošinot spraudņus populārākajām tiešsaistes tirdzniecības platformām, piemēram, "WooCommerce", "Opencart", "Shopify", "Magento", ko biežāk izmanto mazāki mazumtirgotāji. Tas nozīmē, ka nelielu e-veikalu īpašnieki paši bez papildu IT atbalsta var uzsākt lietot maksājumu veikšanas pakalpojumu.

"Luminor" pakalpojums jau kādu laiku ir pieejams Lietuvas un Igaunijas uzņēmumiem un marta beigās ieviests arī Latvijā. Pakalpojums izstrādāts Atvērtās sadarbības platformas (Open Banking) ietvaros un piemērots ne tikai mazumtirgotājiem, bet jebkuram uzņēmumam, kurš veic pārdošanu tiešsaistē. Tam pieteikties iespējams "Luminor" bankas mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!