Foto: Publicitātes foto
Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču tirgotājs "Ikea" pirmdien, 11. aprīlī, sāka vakanču kampaņu, meklējot gandrīz 300 darbiniekus savam pirmajam veikalam Tallinā, kura atvēršana plānota rudenī.

"Ikea" personāla atlases birojs izveidots lielveikalā "T1", kur potenciālie darbinieki var iepazīties ar darba vidi uzņēmumā, kā arī tur notiks sanāksmes un jauno darbinieku apmācības.

Tāpat Igaunijas galvaspilsētā dažādās vietās būs izvietoti līdz 200 "Ikea" krēslu, lai piesaistītu iespējamo darbinieku interesi par dažādām vakancēm uzņēmumā.

"Ikea" veikala būvniecība netālu no Tallinas Kurnas ciemā, Rae pagastā, vēl turpinās. Veikala atvēršana tiek plānota agrā rudenī.

"Ikea" Baltijas valstu tirdzniecības direktors Johaness Johanesons iepriekš norādīja, ka "Ikea" Igaunijas tirgū ienāca 2019. gada augustā, uzsākot e-komerciju un atverot preču pasūtīšanas un saņemšanas punktu, bet jaunais veikals būs pirmā pilnvērtīgā tirdzniecības vieta Igaunijā, kuras iedzīvotāji bieži "Ikea" preces iegādāties dodas uz Rīgu.

Plānots, ka veikalam Tallinas pievārtē būs divi stāvi, kuru kopplatība ir aptuveni 30 000 kvadrātmetru. Veikalā būs pieejamas vairāk nekā 8000 mājokļa labiekārtošanas preces, kā arī restorāns ar 400 apmeklētāju vietām, bērnu rotaļu zona, zviedru pārtikas veikals un bistro.

Kompānija "Ikea" izveidota 1943.gadā. Kompānijas mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka pašlaik ir 466 "Ikea" veikali 63 pasaules valstīs. "Ikea" veikals Rīgā tika atklāts 2018. gada 30. augustā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!