Foto: Shutterstock
Latvijā izveidotais programmatūras testēšanas uzņēmums "TestDevLab" aicina piedalīties konkursā "Testers Challenge 2021", kas tiešsaistē norisināsies no šodienas līdz 4. novembrim.

Tā dalībnieki varēs pārbaudīt savas tehniskās zināšanas un loģiskās spriešanas spējas, meklējot atbildes uz konkursa uzdevumiem. Pirmie trīs konkursa dalībnieki, kas iesniegs pareizās atbildes uz visiem uzdevumiem, saņems vērtīgas balvas.

"Testers Challenge" konkursu uzņēmums "TestDevLab" rīko otro reizi un iepriekšējā reizē 2019. gadā tajā piedalījās vairāki simti dalībnieku, taču tikai retais spēja izpildīt visus uzdevumus. Arī šogad konkursa uzdevumi nebūs vienkārši, tomēr tos var atrisināt bez padziļinātām tehniskajām zināšanām.

"TestDevLab" līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds aicina izmēģināt savas spējas konkursā: "Programmatūras testētāja ikdiena nereti ir līdzīga dalībai šādā konkursā. Dažādos veidos ir jāmēģina programmatūrā atrast kļūdas. Bieži vien tās ir redzamas uzreiz ar neapbruņotu aci, taču nereti tās ir paslēpušās negaidītās vietās. Dalība "Testers Challenge" ikvienam interesentam ļaus iejusties programmatūras testētāja lomā."

2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums "TestDevLab" nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā "Microsoft", "Skype", "Orange", "Telefonica", "Airbnb" u.c. 2019. gadā uzņēmums ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!