Foto: Publicitātes foto
Otrdien "Apple" izziņoja jaunu produktu – bezvadu austiņas. Tās ir ausis aptverošās austiņas, un tas ir pirmais šāds produkts uzņēmuma klāstā. Līdz šim "Apple" piedāvāja tikai mazās austiņas, kas tika dotas līdzi viedtālruņiem.

Jaunās "AirPods Max" austiņas sola īpaši labu skanējumu un spēcīgu trokšņu slāpēšanu. Tās vadāmas ar vienu podziņu un vienu grozāmu ripu – līdzīgu kā "Apple Watch" viedpulksteņiem.

Austiņās iebūvēti astoņi mikrofoni, kas palīdz precīzākai apkārtējo trokšņu slāpēšanai. Savukārt trīs mikrofoni nodrošina skaidru runu telefonsarunu laikā. Līdzīgi kā mazajās "AirPods" austiņās, arī šajām ir pieejams "caurlaidības" režīms, kurā trokšņu slāpēšana tiek apturēta, ļaujot lietotājam skaidri dzirdēt apkārt notiekošo, piemēram atrodoties uz ielas.

Sakarus ar telefonu un skaņas apstrādi nodrošina "Apple" izstrādātais H1 procesors. Sadarbībā ar iebūvētajiem žiroskopiem tas nodrošina iespēju baudīt telpisku skaņu sekojot lietotāja galvas kustībām.

Ar vienu uzlādi austiņas spēj darboties līdz 20 stundām. Savukārt vien piecu minūšu lādēšana nodrošinās pusotru stundu darbību.

Austiņas Eiropas tirgū būs pieejamas par 597 eiro, savukārt maiņas mīkstie apvalki maksās 77 eiro. Tāpat kā jaunajiem "iPhone" – komplektā netiks iekļauts lādētājs. "AirPods Max" ir pieejamas piecās krāsās – pelēkā, baltā, zaļā, zilā un sarkanā.

Interesanti, ka "Apple" sāk piedāvāt austiņas ar savu zīmolu, nevis izmantojot "Beats", ko uzņēmums pa trim miljardiem ASV dolāru iegādājās 2014. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!