Foto: Publicitātes attēli

Kompānija "Apple" šodien oficiāli atklājusi jaunu "iPhone 6" un "iPhone 6s" aksesuāru – viedtālruņa ietvaru ar papildu baterijas moduli. Interesants ir ne tikai šī aksesuāra dizains, bet arī fakts, ka tā ir pirmais "Apple" oriģinālais baterijas ietvars kopš "iPhone" debijas 2007. gadā.

Par "Smart Battery Case" dēvētajam aksesuāram "Apple" neatklāj resursu miliampērstundās (mAh), bet gan norāda, ka ar to "iPhone 6" un "iPhone 6s" spēs darboties līdz pat 25 stundām sarunu režīmā, līdz 20 stundām, skatoties video, vai līdz 18 stundām, lietojot internetu 4G tīklā.

Baterijas ietvars esot izgatavots no tāda paša materiāla, kāds ir "Apple" izstrādātajiem "iPhone" standarta ietvariem. Būtiski, ka atšķirībā no neoriģinālajiem bateriju ietvariem, ar "Smart Battery Case" joprojām varēs pilnvērtīgi izmantot "Lightning" ligzdu.

Kad "iPhone" ar šo "Smart Battery Case" tiek pieslēgts lādētājam, uz viedtālruņa ekrāna automātiski parādīsies informatīva grafika par atlikušo enerģijas daudzumu baterijas ietvarā, tāpat šī informācija pastāvīgi būs redzama ziņojumu centrā (Notification Center).

"Smart Battery Case" ir pieejams baltā vai tumši pelēkā korpusa tonī un to var pasūtīt jau šodien. ASV tirgū tas maksās 99 dolārus (92 eiro).

Acīgākie tehnoloģiju pazinēji uzreiz šajā "Apple" dizainā pamanījuši gandrīz piecus gadus veca "HTC Incredible S" korpusa dizaina aprises:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!