Foto: Publicitātes attēli

Oficiālais "Apple" pārstāvis Baltijas valstīs "AVAD Baltic" paziņojis, ka tirdzniecības vietas Latvijā sasniegusi jaunā "Apple TV" ierīce. Šī ir ceturtās paaudzes "Apple TV" ierīce, kas ir ievērojami apsteigusi savus priekšgājējus gan izmantošanas ērtuma, gan jauno funkciju ziņā.

"Apple TV" ļaus ne tikai skatīties filmas, televīzijas pārraides vai klausīties mūziku. Pateicoties instalētajai "tvOS" operētājsistēmai, lietotājiem būs iespēja lejupielādēt dažādas programmas un spēles.

Turklāt, izmantojot "AirPlay" funkciju, lietotājs varēs straumēt dažādu failu saturu no "iPhone", "iPad" vai "Mac" datoriem tieši televizorā. "Apple TV" viena no priekšrocībām ir "App Store", no kura var lejupielādēt dažādas lietojumprogrammas un spēles, kā arī "iTunes" vietne, no kuras iespējams lejupielādēt mūziku un video.

"Apple TV" tālvadības pults arī ir atjaunināta. Tagad tā ietver "Touch Surface" skārienekrānu, kuram pateicoties "Apple TV" kontrole un navigācija caur televizoru kļuvusi ērtāka. Katra pirksta kustība tiek uzreiz parādīta televizora ekrānā.

Jaunās "Apple TV" ierīces jau tagad iespējams iegādāties autorizētajās "Apple" produktu tirdzniecības vietās. No šī brīža "Apple TV" ir pieejama divos dažādas ietilpības modeļos – 32 GB un 64 GB.

"Apple TV" ierīču cena Latvijas tirdzniecības vietās ir, sākot no 189 eiro.

Jāatzīmē, ka "Apple TV" pults ar balss asistenta "Siri" funkcionalitāti oficiāli ir pieejama tikai astoņās valstīs - ASV, Lielbritānijā, Vācijā, Spānijā, Francijā, Kanādā, Japānā un Austrālijā. Pārējos tirgos jaunais "Apple TV" iegūs pulti bez "Siri" pogas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!