Foto: Publicitātes foto

Par augsto tehnoloģiju uzņēmuma "HansaMatrix" valdes priekšsēdētāju iecelts līdzšinējais operacionālais vadītājs un valdes loceklis Jānis Sams, liecina paziņojums "Nasdaq Riga".

Līdz ar izmaiņām "HansaMatrix" valdes sastāvā iecelti divi jauni valdes locekļi – "HansaMatrix" Ventspils rūpnīcas vadītājs Gatis Grava un Ogres rūpnīcas vadītājs Vitauts Galvanausks. Darbu valdē un uzņēmuma finanšu direktora amatā turpina Māris Macijevskis.

"HansaMatrix" dibinātājs, līdzšinējais vadītājs un valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis atstāj HansaMatrix šos amatus.

"Jūtos pagodināts par man izrādīto uzticību un esmu gatavs pieņemt šo izaicinājumu. Esmu pārliecināts, ka kopā ar mūsu profesionālo komandu varam sasniegt ambiciozos "HansaMatrix" mērķus," pauž Sams.

Sams "HansaMatrix" pievienojās 2020. gada jūnijā un ieņēma operacionālā vadītāja amatu. Vairāk kā 10 gadus viņš darbojies elektronikas ražošanas menedžmentā starptautiskos uzņēmumos, lielāko pieredzi gūstot "Schneider Electric" ražotnēs. Viņš ir ieguvis maģistra grādu visaptverošā kvalitātes vadībā un inženiera grādu ražošanas automatizācijā Rīgas Tehniskajā universitātē.

Grava "HansaMatrix" strādā kopš 2020. gada marta un pilda Ventspils rūpnīcas vadītāja amatu. Gravam ir vairāk kā 14 gadus profesionālā darba pieredze "Schneider Electric" grupas uzņēmumos Eiropā, dažādās menedžmenta pozīcijās, iepirkumu, piegādātāju stratēģiskās attīstības vadībā, kā arī attīstot piegāžu ķēdes Skandināvijā un Austrumeiropā.

Galvanausks pievienojies "HansaMatrix" 2021. gada janvārī un pilda Pārogres rūpnīcas vadītāja amatu. Viņam ir vairāk nekā 10 gadu iepriekšējā pieredze dažādos ražošanas vadības amatos, atbildot par kvalitātes, procesu un efektivitātes uzlabojumiem, uzņēmumu operatīvās darbības rezultātiem.

Pašlaik jaunajiem valdes locekļiem nepieder "HansaMatrix" akcijas un personāla opcijas.

"HansaMatrix" dibinātājs un līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis arī turpmāk paliks "HansaMatrix" akcionārs, taču savas zināšanas un enerģiju veltīs "HansaMatrix" asociētā uzņēmuma "LightSpace Technologies" attīstībai, kurā ir gan dibinātājs, gan arī pilda valdes priekšsēdētāja amatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!