Mūsdienu pasaulē nav nekā mokošāka par gaidīšanu, kad uzlādēsies viedtālrunis. Lūk, pieci vienkāršākie padomi, kas ļaus uzlādēt tavu viedtālruni ātrāk - ne tikai 'iPhone 6s', bet arī vecākos 'iPhone', kā arī vairākus 'Android'.

1. Pārslēdzies uz lidmašīnas režīmu

Brīdī, kad tiek ieslēgts lidmašīnas režīms (Airplane Mode), viedtālrunis atslēdz mobilos sakarus, "Wi-Fi", GPS un liedz jebkuru programmu darbību, kā pamatā ir sakaru izmantošana. Citiem vārdiem sakot, ekonomē elektroenerģiju, attiecīgi taupot arī laiku. Tikai atcerieties, ka šajā režīmā jūs ne tikai nevarat saņemt zvanus un īsziņas, bet arī sazināties ar aplikāciju vai sociālo tīklu palīdzību.

2. Izmantojiet "iPad" lādētāju

"iPhone" komplektā ietilpst standarta lādētāji viedtālrunim ar 1-1,5 ampēru strāvas stiprumu, bet "Apple iPad" uzlādējas ar salīdzinoši spēcīgākajiem - 2,1A lādētājiem. Tad, kāpēc gan neizmantot "iPad" lādētāju "iPhone" uzlādei? Viss, kas jums nepieciešams - kabelis ar pareizo ligzdas savienojumu. Ja baidāties, ka tā nedrīkst, tad steidzam paziņot, ka oficiālajā lādētāja izmantošanas sarakstā ir visi "iPhone" modeļi.

Papildu piebilde "Android" lietotājiem: atcerieties, ka jūsu viedtālrunis uzlādēsies ievērojami ātrāk, ja par enerģijas avotu izvēlēsieties mājsaimniecības elektroligzdu nevis datora USB ligzdu.

3. Pagrieziet viedtālruni ar ekrānu uz leju

Ja pagriež "iPhone" (un vairākus "Android") ar ekrānu uz leju, tie pārstāj atgādināt par dažādiem ziņojumiem un patstāvīgi slēgt iekšā ekrānu, tādējādi ekonomējot elektroenerģiju.

4. Izmantojiet "Low Power Mode"

"IPhone" un vairākiem "Android" viedtālruņiem ir pieejams režīms darbam ar gandrīz tukšu bateriju - "Low Power Mode", kas atrodas iestatījumos "akumulatora" sadaļā. Tā ieslēgšana ekonomē elektroenerģiju, un uzlādes process norisinās krietni ātrāk.

5. Lādējiet istabas temperatūrā

Protams, ir skaidrs, ka mūsu lasītāji nelādē savus viedtālruņus salā, bet katram gadījumam atgādinām, ka "Apple" "iPhone" un augstas vai zemas temperatūras sadzīvo slikti.

Tādēļ labāk lādējiet savu telefonu siltumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!