Foto: Пресс-фото

Kompānija "Microsoft" izstrādājusi aplikāciju - modinātāju ar nosaukumu "Mimicker Alarm", kas var noderēt tiem, kuriem apnicis pamosties īgniem.

Kā raksta "The Verge", "Mimicker Alarm" izmanto "Microsoft" izstrādes mašīnmācību jomā. Gluži tāpat kā ierastie modinātāji, "Mimicker Alarm" modina ar skaņas signālu, bet, lai pilnvērtīgi pamostos, lietotājam ar programmu "jāuzspēlē spēle".

No sākuma "Mimicker Alarm" piedāvā īpašniekam parādīt norādīto emociju (piemēram, izbrīnu) un uztaisīt "selfiju", ar ko, pēc vēlēšanās, var dalīties arī sociālajos tīklos.

Tāpat programma piedāvās lietotājam atrast objektu norādītajā krāsā un nofotografēties ar to. Visbeidzot, aplikācija var likt arī noskaitīt kādu mēles mežģi. Uzstādījumos var norādīt, cik uzdevumus (no viena līdz trim) lietotājs gatavs izpildīt. Ja visi uzdevumi netiek izpildīti 30 sekunžu laikā, tad aplikācija izlemj, ka cilvēks atkal ir iemidzis un ieslēdz uzmācīgo modināšanas signālu.

Lūk, "Mimicker Alarm" darbībā:

Jaunā aplikācija jau pieejama lejupielādei "Google Play" veikalā. Par plāniem izlaist aplikāciju arī "iOS" lietotājiem, pagaidām ziņu nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!