Foto: PantherMedia/Scanpix

Sadzīves mājsaimniecības elektropreču tirgotājs "RD Electronics" aizvadītajā gadā kāpinājis apgrozījumu par 26,44%, rādītājam sasniedzot 106,77 miljonus eiro. 2020.gadā līdz ar apgrozījumu augusi arī tirgotāja peļņai, tai palielinoties no 0,71 miljona eiro 2019.gadā līdz 2,28 miljoniem eiro pērn, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Šādu rezultātu SIA "MK Trade" galvenokārt nodrošināja gan mazumtirdzniecības, gan vairumtirdzniecības apjoma palielināšanās.

Lai paaugstinātu uzņēmuma darbības efektivitāti, "RD Electronics" īpašnieks SIA "MK Trade" turpināšot strādāt pie tā, lai paplašinātu savu mazumtirdzniecības veikalu tīklu un piedāvājamo preču klāstu, uzlabotu pakalpojumu kvalitāti.

Šogad SIA "MK Trade" plānojis atvērt vēl vienu mājsaimniecības elektropreču mazumtirdzniecības veikalu "RD Electronics" un attīstīt internetveikalu. Šogad janvārī reģistrēta uzņēmuma filiāle Igaunijā.

Aizvadītajā gadā SIA "MK Trade" bija darba devējs 315 strādājošajiem. "Lursoft" izziņas informācija rāda, ka uzņēmumam šobrīd ir reģistrētas 38 struktūrvienības.

"Lursoft" pieejamā informācija liecina, ka SIA "MK Trade" patiesie labuma guvēji ir Roberts Deičs, kuram pieder 27,4% uzņēmuma kapitāldaļu, un Vitālijs Gotlibs (27,40%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!