Foto: Privātais arhīvs
Jānis Bošs darba gaitas Latvijas "Draugiem Group", kas apvieno tehnoloģiju uzņēmumus, sāka kā praktikants 2014. gadā. Grupas ietvaros kāpjot pa karjeras kāpnēm, viņš kļuvis par "Fast Brands Latvia" līdzīpašnieku un valdes locekli.

SIA "Fast Brands Latvia" dibināta 2018. gadā. Uzņēmuma īpašnieki ir arī Agrim Tamanim piederošā AS "Draugiem Group", kā arī Laurim Libertam un Ingai Libertei piederošā AS "Pirmdiena". 

"Fast Brands" palīdz Latvijas un ārzemju uzņēmumiem nokļūt lielākajā pasaules interneta veikalā "Amazon". "Šo gadu laikā esam palīdzējuši vairāk nekā piecdesmit uzņēmumiem nonākt "Amazon", kur regulāri iepērkas vairāk nekā simt miljoni cilvēku visā pasaulē. Paralēli tam meklējam un izmēģinām arī jaunus e-komercijas biznesa virzienus un metodes. Iegūtā pieredze ir vērtīga gan mūsu klientiem, gan pašu projektiem," sarunā ar "Delfi Bizness" stāsta Jānis Bošs.

Jānorāda, ka viņš ieņem arī procesu vadītāja amatu kosmētikas uzņēmumā "Prime Prometics". Pagājušā gada nogalē jaundibinātais "Draugiem Group" uzņēmums "Draugiem Capital I" noslēdza pirmo investīciju darījumu, ieguldot 1,14 miljonus eiro "Prime Prometics" un kļūstot par tā mazākuma akcionāru.

Ik svētdienu lasītājus iepazīstinām ar uzņēmējdarbībā aktīviem cilvēkiem. Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Visticamāk, mana iesauka Latvijas e-komercijas komūnā būtu ""Amazon" džeks". 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!