Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Samsung" prezentējusi sava viedtālruņu flagmaņa "Galaxy S6" versiju "Active", kas pozicionēta aktīva dzīvesveida piekritējiem. Šim viedtālrunim nekaitēs īslaicīga atrašanās ūdenī, sniegā vai pludmales smiltīs.

"Samsung Galaxy S6 Active" viedtālruņa tehniskie parametri ir tādi paši kā jau pazīstamajam standarta flagmanim, tikai ar izņēmumu, ka "Active" iebūvētā atmiņa ir 32 gigabaiti (standarta "S6" atkarībā no izvēlētās versijas pieejami līdz pat 128 GB).

Tomēr būtiskākā "Active" modifikācijas atšķirība ir korpuss. Flagmaņa "Galaxy S6" apdarē izmantotā elegantā metāla un stikla vietā "Active" versijai ir plastmasa. Nav arī pirkstu nospieduma sensora, bet skārienjutīgo pogu vietā ir fiziski spiežamās pogas.

"Samsung Galaxy S6 Active" korpuss sertificēts atbilstoši IP68 standartam, kas nozīmē, ka līdz metru dziļā ūdenī viedtālrunis bez problēmām var atrasties līdz 30 minūtēm.

Par šīs versijas viedtālruņa pieejamību Latvijā informācijas pagaidām nav, bet zināms, ka ASV tirgū tas maksās 700 dolāru (629 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!