Foto: Mārtiņš Purviņš, DELFI
Šā gada aprīlī tika sasniegta būtiska robeža – 1 miljons Latvijas iedzīvotāju, izmantojot "Smart-ID", ikdienā saņem dažādus e-pakalpojumus un parakstās ar drošu elektronisko parakstu. Lai gan šajā ziņā ir sasniegts piesātinājuma punkts, "Smart-ID" izstrādātāja "SK ID Solutions" Latvijas filiāles vadītāja Sanita Meijere teic, ka lietotāju skaitam vēl ir potenciāls augt.

Igaunijā reģistrētais "SK ID Solutions" šogad svin 20 gadu jubileju. Latvijā tas pārstāvēts divus gadus un nodrošina tikai ar "Smart-ID" produktu saistītus pakalpojumus, taču Igaunijā un Lietuvā pārvalda arī valsts elektroniskās identitātes attiecīgi "Mobile ID" and "Mobilusis parašas" pakalpojumus.

Sanita Meijere gadu strādājusi "SK ID Solutions" kā Latvijas filiāles vadītāja, pēc tam paaugstināta amatā un kļuvusi par globālā biznesa attīstības vadītāju. Viņai ir liela pieredze darbā IT jomā – strādājusi tādos uzņēmumos kā "Microsoft", "Squalio", "Atea" gan Latvijā, gan ārpus mūsu valsts robežām. Viņa ir arī PhD cand. IT vadībā, MBA novērtēts ar izcilību, savukārt BSc grāds tiesībās ir bijis ar fokusu uz intelektuālā īpašuma aizsardzību.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!