Foto: Ekrānuzņēmums

Īsi pirms Ziemassvētkiem uzsnigušais sniegs un pirmssvētku sastrēgumi galvaspilsētas ielās 22. decembra pēcpusdienā likuši piegādes servisam "Wolt" klientiem Rīgā paziņot par piegāžu pārtraukšanu, novēroja "Delfi Bizness". Servisa pakalpojumu sniegšana bijusi apgrūtināta jau vairākas dienas.

"Diemžēl laikapstākļu un satiksmes dēļ esam spiesti uz nenoteiktu laiku slēgt visas piegādes. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un ceram, ka varēsim atsākt darbu pavisam drīz!" 22. decembra pēcpusdienā bija teikts piegādes servisa mobilajā aplikācijā. Vēlāk paziņojums vairs nebija lasāms.

"Ņemot vērā šodienas laikapstākļus Rīgā, mums nācās uz brīdi apturēt piegādes. Tas tika darīts, lai pārliecinātos, ka šajos apstākļos varam nodrošināt drošas un kvalitatīvas piegādes mūsu klientiem. Atvainojamies par īslaicīgi sagādātajām neērtībām! Šobrīd piegādes ir atjaunotas un lietotne darbojas ierastajā režīmā," vēlāk "Delfi Bizness" pastāstīja Līsa Ristala, "Wolt" vadītājas Baltijā.

Kā jau iepriekš rakstījām, pieprasījums pēc ēdienu un citu preču piegādēm pēdējā gada laikā pieaudzis vairākkārt, tomēr pēdējās dienās Rīgā sastrēgumu dēļ pakalpojumu sniegšana ir apgrūtināta.

"Wolt" ir tehnoloģiju kompānija, kas bāzēts Helsinkos un darbojas vairāk nekā 23 valstīs, vairāk nekā 180 pilsētās, piegādājot klientiem ēdienus un preces. "Wolt" šobrīd sadarbojas ar gandrīz 200 mazumtirdzniecības partneriem Latvijā.

Kā ziņots, "Wolt Latvija" 2020.gadā strādāja ar 3,21 miljona eiro apgrozījumu, kas ir divas reizes vairāk nekā 2019.gadā, kā arī kompānijas peļņa pieauga 6,2 reizes, sasniedzot 475 703 eiro, liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija.

Kompānija "Wolt Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Somijas "Wolt Enterprises".

Kā liecina aktuālā satiksmes informācija vietnē "BalticMaps", lielākie sastrēgumi trešdienas pēcpusdienā bija novērojami Pārdaugavā, Dienvidu tilta un Vanšu tilta apkaimē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!