Drīz pēc "iPhone 6 Plus" nonākšanas tirdzniecībā pagājušā gada nogalē, tika atklāts, ka šī viedtālruņa korpuss ir viegli salokāms. Pirmais uz šo problēmu norādīja emuāra "Unbox Therapy" autors Lūiss Hilsentegers, kura rīcībā tagad esot nonācis vēl "Apple" prezentāciju nepiedzīvojušā "iPhone 6s" korpusa aizmugurējais vāks, kurā redzami uzlabojumi šajā jomā.

Kā redzams "Unbox Therapy" publicētajā video, rudenī gaidāmajam "iPhone 6s" korpuss būs pastiprināts, īpaši vietā, kur tas locījās visvieglāk – pie skaļuma regulēšanas pogām. Tāpat "Apple" izmantošot augstākas kvalitātes alumīniju – 7000. sērijas, kādu izmanto arī aviācijā. Tas šo "iPhone 6s" vāciņu padarījis ne tikai stingrāku, bet arī vieglāku salīdzinājumā ar priekšteci.

Gaidāms, ka "iPhone 6s" un "iPhone 6s Plus" tiks prezentēts septembrī. Pēc provizoriskas informācijas, viedtālrunim būs A9 procesors, divu gigabaitu operatīvā atmiņa, 12 megapikseļu fotokamera un "Force Touch" mainīgās pretestības skārienjutīgā virsmā kā jaunākajiem "MacBook".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!