Foto: AFI

Bijušā "Parex bankas" līdzīpašnieka Viktora Krasovicka meitai Aleksandrai Krasovickai daļēji piederošā kompānija SIA "MGVR" reģistrējusi uzņēmumu "Āzijas virtuve", liecina informācija "Firmas.lv".

Jaundibinātā kompānija Uzņēmumu reģistrā ir iegrāmatota pirmdien. Tās juridiskā adrese ir Bieķensalas iela 21, Rīgā. "Āzijas virtuves" apmaksātais pamatkapitāls ir 2800 eiro.

Kompānija "MGVR" ir vienīgā "Āzijas virtuve" īpašniece. Vienlaikus "MGVR" kapitālā Krasovickai pieder 33%, bet 67% daļu pieder kompānijai "MGVH", kuras vienīgā īpašniece ir Kiprā reģistrētā "MGSM Holding Limited".

"Āzijas virtuves" vienīgā valdes locekle ir Tamara Rogova.

Aģentūrai LETA neizdevās noskaidrot, kāpēc "MGVR" izveidojusi kompāniju "Āzijas virtuve" - zvanot uz kompānijas norādīto tālruni, uzņēmuma pārstāvis, uzzinājis, kas zvana, pārtrauca sarunu, bet, zvanot atkārtoti, neviens neatbildēja.

"Firmas.lv" dari liecina, ka Krasovicka ir līdzīpašniece arī kompānijā "Sushi Box" (33,37%), kamēr 66,63% šīs kompānijas kapitāldaļu pieder "MGVH".

"MGVR" ir holdinga kompānija, kas darbojas Latvijas tirgū kopš 2012.gada, un nodarbojas ar sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumiem.

"MGVR" apgrozījums 2016.gadā bija 65 433 eiro, bet kompānijas zaudējumi - 36 470 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!