Foto: DELFI

Ieguldot vairāk nekā 110 000 latu, viens no lielākajiem Latvijas mazumtirdzniecības tīkliem SIA "Maxima Latvija" atklājis savu interneta lielveikalu, piedāvājot pārtikas, pirmās nepieciešamības rūpniecības un saimniecības preču sortimentu.

Kā informēja uzņēmuma pārstāvis Ivars Andiņš, darbs pie jaunā "Maxima" interneta lielveikala izstrādes sākts pirms gada un tā izveidē ieguldīti vairāk nekā 110 000 latu.

Kā sacīja Andiņš, interneta lielveikals ''www.e-maxima.lv'' interesentiem būs pieejams jau no pirmdienas. Veikala sortimentā sākotnēji būs vairāk nekā 11 000 pārtikas, rūpniecības un saimniecības preču, ar laiku to klāsts tiks papildināts, ņemot vērā pircēju interesi, ieteikumus un pieprasījumu pēc konkrētiem produktiem

"Ņemot vērā to, ka pārtikas interneta lielveikali Latvijā nav apgūta niša, jaunā interneta lielveikala izveide papildinās jau esošo "Maxima" veikalu tīklu, sniedzot iespēju ērtāk iepirkties cilvēkiem, kuriem lielveikalu apmeklēt ikdienā nav iespējas vai tas ir apgrūtinoši. Tāpat interneta lielveikals sniegs iespēju plānot savus pirkumus un laiku," norādīja Andiņš.

Viņš arī sacīja, ka lielveikala izveidē palīdzējusi arī Lietuvas pieredze, kur "Maxima" interneta lielveikals darbojas jau gandrīz divus gadus.

"Preču komplektēšanu un interneta lielveikala loģistikas organizēšanu veiks "Maxima XXX" lielveikals Rīgā, Slokas ielā 115. Pasūtījumu pieņemšanā un piegādē klientiem tiek nodarbināti septiņi darbinieki, nepieciešamības gadījumā piesaistot arī papildu resursus no lielveikala Slokas ielā," sacīja Andiņš.

Sākotnēji preču piegāde tiks veikta uz adresēm Rīgā, Jūrmalā - no Lielupes līdz Mellužiem, kā arī Babītē, Baložos, Berģos, Brīvkalnos, Dzērvēs, Egļuciemā, Jaunmārupē, Krustkalnos, Lapsās, Liberos, Mārupē, Mežārēs, Piņķos, Rāmavā, Sēbruciemā, Skārduciemā, Spilvē, Tīrainē, Valdlaučos un Vīkuļos,

Nākotnē piegādes rajonus plānots paplašināt, ietverot arī Baltezeru, Olaini un Salaspili.

Kā ziņots, "Maxima Latvija" veikalu provizoriskais apgrozījums 2011.gadā bijis 399 miljoni latu, kas ir 7% pieaugums salīdzinājumā ar 2010.gadu.

Patlaban "Maxima" tīklā Latvijā strādā 136 veikali.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!